Honda E set fra siden, opladning i garage.

ADGANG TIL STRØM

Med Honda Power Charger får du fuld kompatibilitet og tryghed i forbindelse med opladning. Et bredt udvalg af Honda-ladetilbehør, som du har brug for, når du slutter bilen til et ladepunkt.

Rul

Sæt stikket i med Honda

Derfor er det en god idé at lade op ved hjælp af Honda Power Charger.

Hurtigt og driftssikkert

Op til 22 kW trefaset og 7,4 kW enkeltfaset strøm med en integreret strømstyring, der beregner, hvornår du har nået den maksimalt tilladte strøm. Med Honda Power Charger kan du lade din Honda e op til 100 % kapacitet på 4,1 timer*, hvis du har en 32 amp strømforsyning – og det er væsentligt hurtigere end opladning fra en standardstikkontakt. Honda e lades optimalt op med en vekselstrømstilslutning derhjemme. Og hvis der skulle opstå en fejl, vil en automatisk genstartsfunktion efter et hurtigt sikkerhedstjek forsøge at genoptage opladningen, når alle sikkerhedsmæssige krav er opfyldt.

* Varigheden er beregnet fra det tidspunkt, hvor ladelampen på instrumentbrættet begynder at lyse.

Nemt og praktisk

Honda Power Charger er bygget ind i et halvgennemsigtigt kabinet med en LED-statusbjælke, der viser den aktuelle strømtilstand samt et digitalt display, der viser den brugte mængde energi. Når kablet er sluttet korrekt til, låses det i begge ender for maksimal sikkerhed.

Ekstra sikkerhed

Honda Power Charger er forsynet med en jævnstrømsdetektor til strømtab, der fungerer ved hjælp af et mere økonomisk RCD type A-hjemmeladestik. Det er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Sikkerhed i hjemmet

Ud over at være meget brugervenlig er Honda Power Charger udviklet til at indgå i det moderne intelligente hjems mest populære teknologier. Takket være UDP, Modbus TCP og en indgangskontakt er den let at slutte til den moderne teknologi, som er et centralt element i det moderne hjem.

ER DU GODKENDT?

HVIS DU BOR I LEJLIGHED, ER DET EN GOD IDE AT BENYTTE DET KONTAKTLØSE KORT, SÅ DET KUN ER DIG OG GODKENDTE BRUGERE, DER KAN BENYTTE OPLADEREN.

Model med kontaktløst kort til brug ved opladning.
Model med kontaktløst kort til brug ved opladning.

Med Honda Power Charger kan du – hvis du har firmabil – lade firmaet eller leasingselskabet betale for opladning hjemme. Det administreres af det MID- eller M&E-godkendte målersystem, der er godkendt ekstraudstyr.

Bedre beskyttelse

Når Honda Power Charger er tilsluttet ved hjælp af et driftssikkert Modbus-system, kan opladeren kontrollere hjemmets samlede strømforbrug.
Sagt på en anden måde, kan opladeren regulere opladningen af Honda e afhængigt af strømforbruget og dermed reducere risikoen for overbelastning af hjemmets elinstallation.

Nærbillede af Honda Power Charger ved ladestation.

LAD OP MED HONDA POWER CHARGER

Du kan vælge mellem tre forskellige udgaver.

Honda Power Charger

Den giver mulighed for en ladekapacitet på op til 22 kW for hurtig hjemmeopladning. Op til 22 kW trefaset/7,4 kW enkeltfaset.

Honda Power Charger S

Ud over egenskaberne ved Honda Power Charger er denne oplader i stand til at lade med intelligent opladning. Endelig kan den gøre brug af brugeradgang og integration med den intelligente bolig via UDP.

Honda Power Charger S+

Denne topudstyrede oplader er udstyret med alle de to andre opladeres funktioner. Og dertil kommer de indbyggede e-mobility-løsninger som f.eks. lokal belastningsstyring med Power Charger S+ som kommunikationshub eller med en ekstern energimåler via Modbus TCP.

*De omtalte funktioner afhænger af den pågældende version.

 

Nærbillede af Honda Power Charger S+.

Den viste oplader er Honda Power Charger S+. Alle tre opladere leveres med eller uden lukker afhængigt af bestemmelserne i de enkelte lande.

Model, der viser My Honda+ appen, der viser opdateringer om ladestatus.

Ved hjælp af appen My Honda+ sender Honda e dig opdateringer om ladestatus.