Pierre Gasly og
Honda e

Pierre Gasly er et af de hotteste navne inden for motorsporten i øjeblikket, og den unge franskmand hentede sin første sejr i Formel 1 nogen sinde ved Italiens Grand Prix 2020. Han er kendt for at køre med stor selvtillid og for at køre hurtigt. Meget hurtigt. Men selv en Formel 1-kører har brug for at stå af ræset en gang imellem, og som du kan se i denne video, så er Honda e den perfekte bil til opgaven.

Pierre Gasly sidder på en cafe med fronten af Honda e synlig

Ingen almindelig bil

Pierre Gasly lever et liv, der er lidt ud over det sædvanlige. Han er den første franskmand i mere end 20 år, der har vundet et Formel 1-løb. Så hvorfor skulle han nøjes med en helt almindelig bil, når han ikke er på racerbanen? Med sit innovative design, dynamiske ydeevne og banebrydende teknologi er Honda e fremtidens bil, som er på gaden allerede i dag.

Rul

Fokus på ydeevne

Tag et nærmere kig på de innovative teknologier, der gør Honda e til en fornøjelse at køre i.

Bevar spændingen i livet

Honda e er en drøm, der er gået i opfyldelse. De begejstrende køreegenskaber og den banebrydende teknologi gør Honda e til den ideelle bil til alle, der drømmer om et lille pusterum i hverdagen, men samtidig også ved, at det ikke behøver at være kedeligt at slappe af...