Rul

Brændstof- økonomi og ydeevne

Honda HR-V kombinerer brændstofeffektivitet med toppræstationer.

En 6-trins manuel gearkasse leverer en reaktionsstærk ydeevne, mens det elektroniske stabiliseringssystem overvåger hastigheden for hvert hjul og automatisk kompenserer for understyring og overstyring. Tomgangsstop maksimerer brændstofeffektiviteten, når du venter for rødt, ved at slukke motoren og starte den med det samme, når du skal køre igen. Når den er indstillet til ECON-tilstand, hvor motoren justeres til forbedret brændstoføkonomi, er HR-V den perfekte kombination af økonomi og ydelse.

Fantastisk manøvredygtighed

Honda HR-V hjælper med at forhindre buler og ridser ved lav hastighed.

Takket være bakkameraet og sidespejlet, der vipper nedad i bakgear, får du god hjælp til at bakke sikkert, og parkeringssensorerne advarer dig, hvis du kommer for tæt på en forhindring. Hill Start Assist forhindrer bilen i at rulle baglæns, når den holder stille på en bakke, og det aktive City Brake-bremsesystem kan registrere en mulig kollision ved lav hastighed og advarer dig, før det aktiverer bremserne.

Indvendig komfort og praktisk indretning

Honda HR-V tilpasser sig dine behov.

I HR-V er der nem adgang til et stort bagagerum, som kan gøres endnu større takket være de alsidige Magic Seats, der kan klappes helt fladt ned og vippes op for at muliggøre fleksibel brug af kabinen. Du vil blive overrasket over, hvad din HR-V kan rumme. Forsæderne er fuldt justerbare og opvarmede. Når du har taget plads, vil du opleve masser af hoved- og benplads, og du vil føle kabinen åben og luftig – hvilket yderligere forstærkes af soltaget, som kan åbnes.

Avancerede sikkerhedssystemer

Honda HR-V hjælper dig med at undgå farer, som du måske normalt overser.

Vognbaneadvarselssystemet advarer dig, hvis du er ved at forlade din vognbane, og systemet til advarsel om frontkollision advarer dig om risikoen for en kollision ved lav hastighed. Begge systemer informerer dig med hørbare og visuelle advarsler på instrumentbrættet.

En køreoplevelse i ét med omverdenen

Betjeningsknapperne er lige ved hånden, så med HR-V er det let at blive underholdt og være på nettet under farten.

Ved at forbinde din smartphone via USB eller Bluetooth – ved hjælp af stemmegenkendelse – har du adgang til internettet eller mulighed for at tale i telefon via den håndfri funktion. Du kan personligt tilpasse din 7'' berøringsskærm med din egen baggrund, få adgang til Garmin-satellitnavigationssystemet, DAB-digitalradio og se film via HDMI-tilslutningen.

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed