Close
Honda Jazz, der kører i byen om natten. Set skråt forfra
Honda Jazz, der kører i byen om natten. Set skråt forfra

LIVLIG OG REAKTIONSSTÆRK

Jazz-modellen skifter problemfrit mellem sine tre kørselstilstande: Electric Drive, Hybrid Drive og Engine Drive alt efter forholdene, og hvad der giver høj ydeevne på den mest effektive måde. Bare hop ind, tryk på start og kør derudad!

  • BRÆNDSTOFØKONOMI

    3,5-6,3 (100 km/l)

  • CO2-EMISSIONER

    79-143 (g/km)

Rul

e:HEV-teknologi

Vores næste generation af e:HEV Hybrid-teknologi giver en dynamisk, elektrificeret køreoplevelse. Den nye Jazz-serie har desuden en høj ydeevne og god økonomi med lave emissioner.  Denne avancerede teknologi gør den nye Jazz mere relevant end nogensinde i dagens køremiljø.

Electric Drive

I denne tilstand kører du 100 % glidende og lydløs på strøm – eksempelvis reagerer bilen øjeblikkeligt, når du sætter den i gang, efter at have holdt stille.

Hybrid Drive

Ved hybridkørsel benyttes både benzin- og elektromotoren for at sikre optimal effekt og brændstoføkonomi, f.eks. når du accelererer under kørslen eller overhaler.

Engine Drive

Ved Engine Drive driver benzinmotoren bilen effektivt under vedvarende kørsel ved høje hastigheder.

TO AF EN SLAGS

Samme hybriddrivlinje – forskellige personligheder.

Det er altid sjovt, uanset hvor du skal hen, med direkte kraftoverførsel, der fungerer glidende og helt problemfri; lyden af gearskift gengives smart, så du også får oplevelsen af at skifte gear.

AVANCERET SIKKERHED

Den splinternye Jazz-serie, hvor sikkerheden er standard.

Nærbillede af en mand, der kører i en Honda Jazz

Den nye Jazz inkorporerer vores seneste Honda SENSING-serie af avanceret førerassistanceteknologier, der gør, at du og dine passagerer kan føle jer sikre og i gode hænder.

Collision Mitigation Braking System

Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer systemet dig og nedsætter samtidig bilens hastighed og hjælper dermed til at minimere effekten af et sammenstød. Vi har nu forbedret natkørselssystemet til registrering af fodgængere eller cyklister, hvor der ikke findes nogen gadebelysning. Systemet aktiverer sågar bremserne, hvis modkørende køretøjer kommer på tværs eller ind i din kørebane.

Lane Departure Warning

Hvis bilen kører uden for sin vognbane, uden at du aktiverer afviserblinket, blinker advarselslamperne, og der lyder et lydsignal, så du kan få bilen tilbage i rette vognbane.

Traffic Sign Recognition

Traffic Sign Recognition (systemet til registrering af trafikskilte) identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne visuelt på et display.

Lane Keeping Assist System

Du får en mindre stressende køreoplevelse, især på motorveje, ved at holde bilen midt i vognbanen. Dette omgås, når afviserblinket bruges.

Intelligent fartbegrænser

Styrer automatisk køretøjets hastighed til en forudindstillet hastighed eller ved den hastighedsgrænse, som trafikskiltene angiver.

Aktiv fartkontrol med følgefunktion ved lav hastighed

Den aktive fartpilotl holder sikker afstand til køretøjet foran. Hvis et køretøj i en tilstødende vognbane har til hensigt at skære ind foran dig, forudsiger din Honda dette, justerer hastigheden automatisk og genoptager først den indstillede hastighed, når faren er ovre. Teknologien for følgefunktion ved lav hastighed registrerer, hvis et forankørende køretøj stopper, og decelererer automatisk og stopper, hvis bremserne ikke aktiveres.

Automatisk fjernlys på forlygter

Detekterer et forankørende køretøj, herunder modkørende køretøjer, og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys.

 

 

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed