En enig presse elsker den nye Honda e

Det var en nysgerrig og entusiastisk skare af biljournalister, der prøvekørte den nye elbil Honda e i Valencia.

11. marts 2020

Honda arrangerede i slutningen af januar en prøvekørselsuge for nordiske medier i Valencia i Spanien. Journalister fra Sverige, Norge og Danmark var stort set enige om, at Honda har produceret en imponerende og konkurrencedygtig lille elbil. Eller som den norske journalist Morten Løken Kværnstrøm fra Nytt om Bil udtrykte det i sin anmeldelse:

– Jeg tror, Honda har en vinder i Honda e. Samlet set er Honda e en meget vellykket fuldelektrisk bil med det lille ekstra med hensyn til kvalitet og køreoplevelse samt stor fascinationskraft.

Her er flere kommentarer fra nogle af journalisterne:

– Den føles virkelig topmoderne. Designet er frækt og ligner ingen andre biler på markedet. Den er virkelig sjov at køre, og den autonome parkering føles meget sikker. At lave en lille bil med lille batteri må være godt for miljøet i modsætning til en stor SUV med et monsterbatteri, siger Carl Hempel fra Vi Bilägare.

– Efter ca. 150 km bag rattet er konklusionen, at Honda e er en bil, der er nem at holde af. Den er indbydende og sjov at køre. Som bybil klarer den sig enormt godt med en bred vifte af nyttige hjælpefunktioner, siger Kristofer Rask til Allt om Elbil.

– Jeg er helt solgt på udseende, det er den mest lækre elbil, jeg nogensinde har testet. Det er den mest raffinerede og avancerede bil, jeg har kørt, når det drejer sig om skærme og deres funktioner, siger danske Henrik Dreboldt fra Kuffert & Kørehandsker.

– Det er en af de bedste elbiler, jeg har kørt. Den har fantastiske køreegenskaber takket være lavt tyngdepunkt, perfekt afvejet balance og virkelig godt vejgreb. Det er en livsstilsbil, der giver mig usædvanlig meget køreglæde", siger danske Morten B Bek fra Blog om biler.


Mere om Honda e