Alt rampelyset på den nye Civic Tourer

Med Honda-øjne bliver årets udgave af Frankfurtmessen (12.-22. september) noget helt specielt. For første gang vises den produktionsklare Civic Tourer for publikum og den samlede verdenspresse.

10. september 2013

Hvordan reaktionerne bliver på denne nyhed, vil tiden vise, men Honda har helt klart store forventninger til Civic Tourer. Modellen er udviklet og designet i Europa og specielt fremstillet til det europæiske marked. Efterspørgslen på og interessen for stationcars er stor i Europa og ikke mindst på det nordiske marked. Civic Tourer kombinerer klasseledende bagageplads med et sofistikeret aerodynamisk karosseri og en tydeligt sportspræget profil.
Civic Tourer bliver lanceret i starten af 2014, og kommende købere kan så vælge mellem to stærke motoralternativer. Dels den nye dieselmotor 1,6 i-DTEC, Hondas første motor i serien Earth Dreams Technology, og dels benzinmotoren 1,8 i-VTEC.
Civic-familien byder på yderligere en nyhed, idet Civic 5d også kommer i en opdateret version i begyndelsen af 2014. Messegæsterne vil kunne bemærke, at Civic 5d både har indvendige og udvendige ændringer.
Civic Tourer har en sporty fremtoning og passer perfekt ind på Hondas stand, som i år virkelig er udformet i motorsportens tegn. At Hondas tilbagevenden til Formel 1 i samarbejde med McLaren i sæsonen 2015 bliver eksponeret, er helt tydeligt, præcis som deltagelsen i den internationale WTCC-serie for standardvogne. Civic WTCC har i år Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro bag rattet, og bilen er med på messen.
Honda NSX hører unægtelig til i afdelingen for lækre supersportsbiler. Inden produktionen af en helt ny generation af NSX starter op, er det konceptmodellen, som i store træk afslører, hvordan slutversionen vil blive. Det er NSX Concept, som vises i Frankfurt.