Danmark på brint

I sidste nyhedsbrev skrev vi om Hondas store brintprojekt i Danmark. I denne udgave følger vi en af de danske familier der skal være med til at teste og afprøve det at være brintbilsejer. Vi tager med Michael Holst og familie på den spændende rejse i brintbilens univers….

30. maj 2017

Forsikringsmanden Michael og skolelæreren Mia har drømme om fremtiden. De skal snart giftes og har datteren Molly på kun 2 år. Derfor går de meget op i at passe på den jord, som de giver videre til deres barn. Fritiden hos Holst bliver brugt flittigt på madoplevelser, koncerter, maraton og hobbyfotografi. Samtidig er de garvede brugere af de sociale medier, hvor hobbyfotografen Michael ofte deler gyldne øjeblikke, og snart også deres oplevelser med Clarity.

Det skal Honda Clarity primært bruges til:
Ud over fragt til og fra arbejde, og hverdagens praktiske gøremål, så skal Honda Clarity også bruges til at fragte familien ud til oplevelser rundt omkring i Danmark.

Det glæder familien sig mest til, når de skal teste Honda Clarity:
Familien er fascineret af brint som en fremtidig form for brændstof til biler. Desuden glæder familien sig til masser af sjove og lange køreoplevelser sammen og til at vise bilen frem til venner og familie.

Det betyder miljø og klima for familien:
Familien går op i økologi og madspild.

Familien har nu hentet deres Honda Clarity hos Honda forhandler Bjarne Pape i Kastrup.