Efterårets bedste Honda-tilbehør

15. oktober 2021

Efterårets bedste Honda-tilbehør

Her er fire smarte løsninger til dem, der ønsker at leve et aktivt liv og forenkle hverdagen. Tilbehøret passer til Honda Jazz, Civic, CR-V eller Honda e.

1. Bedre lys til læsning af din bil
Hondas bagklapbelysning er et meget værdsat tilbehør, der gør en stor forskel og klart hjælper dig med at laste ind eller ud af bilen i løbet af de mørke timer på dagen. Og som du ved, kan der være en del af disse heroppe i Norden. Belysningen består af to LED -lys, der er installeret på indersiden af​​bagklappen. Lysene giver et kraftigt og jævnt lys i hele bagagerummet, og de belyser også rummet bag din bil. Den ekstra LED-belysning tændes automatisk, når bagklappen åbnes. Bagklapbelysningen fås til Jazz, CR-V og Civic og koster 1.170kr.  (normalpris 1.300kr.) kr. ekskl. montering.

2. Organiser oppakningen
Hvis du ofte har tasker og anden bagage med dig, bliver pakningen både lettere og sikrere ved hjælp af dette originale tilbehør fra Honda. Lasttilbehøret er specielt tilpasset hver model og går under det fælles navn Cargo Pakke.

Lastpakken til Jazz består af en bagagerumsmåtte i plast uden skillevægge, LED -lastlamper, en bagkofangerfolie og en dekorationsstrimmel til bagagerummet. 2.230kr. (normal pris 2.666kr.) ekskl. montering.

Til CR-V indeholder Cargo Pack en førsteklasses organisator til bagagerummet, læssebeskyttelse og tærskelstrimler til bagagerummet. Pris 3.890kr. (normalpris 4.338kr.) ekskl. montering.

3. Beskyt din Honda e
Honda e har praktisk tilbehør, der effektivt beskytter din bil. Pakken hedder beskyttelsespakke Plus og indeholder en bagagemåtte, gummimåtter foran og bag samt en beskyttelsesdamask og en beskyttelsesfilm til ladeporten. Pris 3.130kr. (normalpris 3.475kr.) ekskl. montering.

3. Tag din cykel med på udflugten
Næste gang det er tid til at planlægge en picnic, hvorfor så ikke tage dine cykler med? Så er denne krog meget praktisk. Beslaget er velegnet til cykelholdere, der har plads til to cykler. Beslaget er let at håndtere og fungerer perfekt med Hondas elektriske system og sikkerhedssystem. Et 13-polet elektrisk kit er inkluderet, og den maksimale belastning er 50 kg. Krogen passer til Jazz og koster 5.170kr.  (normalpris 5.790kr.) ekskl. montering.

Thules cykelstativ, der passer til krogen og er godkendt af Honda, fås i to varianter. Den ene hedder Coach og en anden EasyFold. Begge kan tage to cykler, er lette at samle og holder dine cykler sikre og oprejst uden behov for stropper. Der er også en vippefunktion for lettere at få adgang til bagagen inde i bilen og et aflåseligt tyverisikringssystem. EasyFold kan også foldes sammen under opbevaring. Coach koster 4.953kr. og EasyFold 6.592kr. ekskl. montering.

Alle ovenstående priser er inklusive moms. Monteringsomkostninger tilføjes. Tilbuddene gælder til 31. december 2021. Bestil hos din nærmeste forhandler.

Til nærmeste forhandler