Felicia elsker sin Crosstar

Den nye Honda Jazz Crosstar har ikke blot vundet flere priser, den har også vundet Felicia Svanbergs hjerte.

15. april 2021

Den femårige søn Milan og den italienske mynde Raymond hopper ind på bagsædet i mor Felicias nye Honda Jazz Crosstar. De bliver begge spændt fast, så de sidder trygt. Raymond har en særlig hundesele, som fastgøres til den almindelige sikkerhedssele, så han sidder sikkert ved siden af Milan. Den surfblå Jazz er Felicia Svanbergs tredje Jazz i træk og den femte Honda, hun har haft i alt. Det, at Honda laver sikre og pålidelige biler, spiller en stor rolle, når hun skal vælge bilmærke. 

– Det føles meget trygt at køre Honda. Jeg har aldrig haft nogen som helst problemer med en Honda. De kører bare derudaf, uden at noget går i stykker mellem serviceeftersynene. Sådan har det været med alle de fem Hondaer, jeg har haft, siger hun.

Honda Jazz er en lille bil, der gør et stort indtryk. Interiøret er åbent og lyst, udsynet er ekstremt godt takket være den store forrude og de smalle A-stolper, og trods de kompakte udvendige mål er bilen imponerende stor indvendigt og har godt med benplads.

– Den er stor og rummelig. Jeg har jo både barn, hund og en samlever på to meter, og der er plads til dem alle!

Felicia pendler hver dag cirka tredive kilometer, så det er vigtigt at have en bil, der ikke bare kan bringe dig fra a til b, men også har god komfort med behagelige ortopædisk udformede sæder, som modvirker træthed.

– Jeg tilbringer meget tid i bilen, og så er det vigtigt at have en bil, jeg trives i og synes er dejlig at køre. Jeg er vild med, at den har automatgear. Desuden har den så mange praktiske finesser, som gør køreoplevelsen bedre, f.eks. bakkamera og Carplay, og der er endda mulighed for, at jeg kan tale med bilen!

Ud over pendlerturen til arbejde bruges bilen også både på hverdage og i weekenderne. Felicia kører cirka 20.000 km om året.

– Jeg bruger den til alt. Jeg afleverer og henter i børnehaven og i hundedagplejen, jeg handler, og så kører vi på længere ture. Min samlever får lov til at køre den på de lange ture, men ellers er det mig, der kører.

Efter at have kørt i flere forskellige biler og modeller er Felicia helt forelsket i sin nye Crosstar med det SUV-lignende design.

– Den er helt fantastisk. Det er uden tvivl den dejligste bil at køre. Den kører meget jævnt, kabinen er støjsvag, og den er behagelig og let at køre. Man glider afsted på vejen. Og så synes jeg også, den er lidt nuttet!

Mere om Crosstar