Herlig efterårskørsel med Honda e:Ny1

10. november 2023

Herlig efterårskørsel med Honda e:Ny1

Der er masser af fordele og praktiske funktioner ved at køre i Hondas fuldelektriske model e:Ny1, ikke mindst nu, hvor det begynder at blive lidt køligere. Her er ti tips.

Varm kabine. Via appen MyHonda+ kan du forvarme kabinen, så du om morgenen sætter dig ind i en dejlig og indbydende varm bil.

Ingen ruder at skrabe. Med en forvarmet kabine behøver du heller ikke bruge tid på at skrabe ruderne, når der er frost. Du sparer værdifuld tid om morgenen og undgår at fryse uden for bilen, mens du skraber.

Trådløs opladning. Når du sidder bag rattet, skal du bare lægge din telefon ved siden af dig på opladningspladen under skærmen, så oplades din telefon trådløst.

Smidig åbning. Når det er lidt koldere udenfor, sætter vi pris på alle de små detaljer, der gør livet lidt lettere. Som at Honda e:Ny1 har en elbetjent bagklap. Bare tryk på knappen, så lukkes klappen.

Godt direkte udsyn bagud. Bilens sidespejle er elektrisk opvarmede, og det betyder, at du ikke behøver at skrabe frost eller tåge af, når temperaturerne er lave.

Varme sæder. Der er varme i forsæderne i e:Ny1, en dejlig standardfunktion, der gør turen lidt mere behagelig om efteråret og vinteren.

Ratvarme. Advance-modellen af e:Ny1 har opvarmet rat. Det er noget bedre end at lægge fingrene på en iskold overflade.

Lamper til alle. I e:Ny1 er der masser af indvendig belysning i kabinen. Der er en stemningsfuld miljøbelysning i taget, almindelig indvendig belysning, der klart oplyser kabinen, kortlys på passagersædet foran, så medpassageren kan hjælpe føreren, hvis det er nødvendigt, selvfølgelig målerbelysning, så målerne kan ses tydeligt under kørslen, en læselampe bagi for dem, der ønsker at læse på rejsen, og selvfølgelig belysning i bagagerummet, så du kan se ordentligt, når du pakker ind og ud af bilen i mørke tider.

Fjernlys, der kan tilpasses. I vintermånederne er forlygterne ekstra vigtige. På Honda e:Ny1 findes en fjernlysfunktion, der kan tilpasses. Det betyder, at forlygterne registrerer, når modkørende køretøjer nærmer sig. Bilen skifter automatisk fra fjernlys til nærlys, når der registreres modkørende trafik eller et forankørende køretøj.

Finansieringsforslag på nettet. Vidste du forresten, at det er muligt at få et finansieringsforslag til din nye Honda på hjemmesiden via Hondas nye onlinebutik? Nemt og hurtigt!

Mere om e:Ny1

Elektrisk forbrug 18,2 kw/100 km. Rækkevidde 412 km. Ladetid 45 minutter fra 10 - 80 % med 100 kw lader. Alle data er baseret på den europæiske WLTP norm, der er en standardnorm, og som kan benyttes til sammenligning med andre bilmodeller. Ved kørsel kan de reelle tal afvige, baseret på kørestil, vejrforhold, hvor i sær lave temperaturer kan reducere rækkevidden. Under kørsel er CO2 emissionen 0, men produktionen af el til opladning af batteriet kan der udledes C02, afhængig af den strømforsyning, der anvendes.