Honda støtter kulturby 2017 og cykelsporten

For at profilere Aarhus og skabe relationer cykler Århusiansk erhvervsnetværk 1 000 km på 6 dage. Blandt de deltagende er Terminalen Aarhus, der bidrager med rytter og følgebil fra Honda.

18. maj 2016

For at profilere Aarhus og skabe relationer cykler Århusiansk erhvervsnetværk 1 000 km på 6 dage. Blandt de deltagende er Terminalen Aarhus, der bidrager med rytter og følgebil fra Honda.

Vil man ligge forrest i feltet, må man træde hårdt i pedalerne, og det er netop, hvad Terminalen Aarhus, sammen med en række andre erhvervsfolk og politikere fra Aarhus, har valgt at gøre.  Gennem cykelnetværket Connecting Biz & Bike arbejder de over syv måneder hen mod at køre 1 000 km på seks dage.

Distancen hedder Wroclaw, Polen, til Aarhus, Danmark, og idéen med projektet er at profilere Aarhus som Europæisk kulturhovedstad i 2017 samtidigt med, at ledende personer og virksomheder i Aarhus kan få skabt nogle langvarige relationer.  

På turen fra Wroclaw til Aarhus følges rytterne af en følgebil, som er leveret af Terminalen Aarhus. Bilen er en rummelig og kraftfuld Honda CR-V, som skal sørge for, at rytterne undervejs er forsynet med drikkevarer, reservedele med mere.  

Med på den sidste etape er Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard, som har lovet at holde ”kulturfaklen”. Holdet ender deres tur den 28. august på Aarhus Rådhus; den første søndag i Aarhus festuge.

Som opvarmning til arrangementet holder Terminalen Aarhus tirsdag den 16. august et cykelevent med 75-100 deltagere, hvor interesserede har mulighed for at springe på cyklen for efterfølgende at nyde et lækkert traktement og komme tættere på både hinanden, men også de to- og firhjulede.

Terminalen Aarhus vil til den tid kunne præsentere et helt nyt showroom og vil i forbindelse med arrangementet have en masse gode tilbud.

 

Kontakt for mere information: 

Morten Bøhm Jørgensen
Filialdirektør Terminalen Aarhus
+45 88 82 72 41
mbj@terminalen.dk