Honda-støttet firma lancerer trehjulet cykel

10. juli 2022

Honda-støttet firma lancerer trehjulet cykel

Striemo er navnet på et nyt firma udsprunget af Hondas opstartsprogram. Striemo har udviklet et køretøj, der ligner det, vi i Danmark kalder en el-scooter.

Hondas program for nye virksomheder (eller startups) kaldes IGNITION. Det støtter Honda-medarbejdere, der kommer med nye ideer, der tilføjer værdi for kunder og samfund.

Striemo er den anden virksomhed, der er startet inden for programmet og udvikler et elektrisk trehjulet produkt kaldet Striemo. Fokus er på at give en sikker tur, uanset om du kører i et langsomt gangtempo eller kører lidt hurtigere, ligesom en cykel.

Stabil rejse
De fleste el-scootere er designet med to hjul og en smal platform, hvor passageren står. Striemo er markant mere stabil takket være et forhjul og to baghjul samt en bred platform at stå på. Den har også en balance-assisterende mekanisme udviklet specifikt til Striemo.

Ifølge virksomhedens hjemmeside skal den maksimale hastighed være 25 km i timen og Striemo har tre køretilstande. En opladning skulle normalt række til 30 km. Den vejer 20 kg og kan foldes sammen. Produktspecifikationerne gælder for den japanske version.

Striemo er planlagt til at komme til salg i Japan i slutningen af ​​2022 og i Europa i 2023.

Læs mere her