Honda udvider sit udvalg af modeller i Europa

7. april 2022

Honda udvider sit udvalg af modeller i Europa

Næste år kommer tre nye elektrificerede Honda-modeller til, heriblandt Hondas første elektriske SUV. Det betyder, at Honda får det bredeste udvalg i Europa i mange år.

Antallet af solgte Honda-modeller i Danmark og resten af ​​Europa øges i 2023. Dette med en ny elbil i SUV-format (B-segment) og en fuldhybrid SUV i C-segmentet. Derudover kommer en ny generation af den populære SUV CR-V.

Dette er rigtig gode nyheder for alle os, der kan lide SUV-modeller for tre af de nye modeller, findes i SUV-kategorien. Honda e får dermed selskab i elbilkategorien med en helt elektrisk, mellemstor SUV. Modellen hedder e: Ny1 Prototype og nævnes som kernen i Hondas fremtidige produktsortiment. Den kompakte helelektriske SUV tilbyder den unikke blanding af dynamik, teknologi og design, som Honda er kendt for. Bilen vil være et fantastisk alternativ for familier, der leder efter deres første elbil.

Elbilen e: Ny1 og de øvrige Honda-modeller får selskab af en helt ny SUV i C-segmentet, altså samme segment som CR-V. Den supplerer SUV-serien fra Honda, fra e: Ny1 til HR-V og CR-V. Modellen omtales som en sporty og dynamisk fuldhybrid. I 2023 kommer der også en ny generation CR-V. Den vil være tilgængelig som fuld hybrid men også som plug-in hybrid, hvilket er første gang på det europæiske marked.