Hondas anden elbil!

26. maj 2023

Hondas anden elbil!

Den fuldt elektriske og kompakte SUV e:Ny1 er Hondas anden elbil efter den roste Honda e.

Hondas første fuldt elektriske SUV er en model i B-segmentet, hvilket betyder, at den har en meget passende størrelse i enhver henseende. Bilen er udviklet til at imødekomme det voksende behov for en elektrisk SUV med komfortabel kørsel.

Bilen udstråler elegance, fra den smukke himmelblå metalliske farve på den model, der blev fremvist ved den første lancering i Offenbach, Tyskland, til den førsteklasses følelse, som materialer og detaljer i kabinen giver dig. Det udvendige design er kendetegnet ved et kort overhæng fortil, store 18" hjul og rene linjer. Den ser robust ud, men er også sofistikeret. Der er også premiere på Hondas nye logo. Foran finder du et hvidt Honda-logo, der også sidder på hjulkapsler og på rattet. På bagklappen sidder det fulde navn med metalbogstaver. Denne type logo vil fremover blive brugt på alle fuldt elektriske biler fra Honda. Klassiske stilrene dørhåndtag på fordøre og bagdøre har samme design som på Honda e, og de integreres fint i den sorte liste.

Den fuldt elektriske e:Ny1 bygger på Hondas nyudviklede platform for elbiler og kaldes e:N Architecture F. Den er baseret på tre principper: stor stivhed i karosseriet, lavt tyngdepunkt og god aerodynamik.

Rækkevidde på 412 km
Elmotoren sidder foran, er integreret med gearkassen og skaber jævn og behagelig acceleration og bremsning. Drivlinjen leverer en maksimal effekt på 150 kW med et drejningsmoment på 310 Nm. Batteriet er på 68,8 kWh og giver en rækkevidde på 412 km (ifølge WLTP).

Køreoplevelsen har ligesom ved alle andre Honda-modeller været i fokus for udviklingen af e:Ny1, så du kan forvente en bil, der er dejlig at køre, sikker og komfortabel.

Det stilfulde instrumentpanel og både rat og skærm er blevet større, og midterdisplayet måler hele 15,1 tommer. Midterkonsollen har et simpelt layout med lettilgængelige knapper, og der er selvfølgelig trådløs opladning til din mobil.

Prisen på Honda e:Ny1 starter ved 372.200 kr. Mere detaljerede oplysninger om e:Ny1 følger senere, så hold øje med vores nyhedsbreve.