Prøvekør inden du bestemmer dig

Det er let at booke en prøvekørsel hos Honda. At køre en prøvetur er et af de vigtigste øjeblikke i dit bilkøb. Først når du sidder bag rattet får du den rette følelse af hvordan bilen opfører sig i trafikken, hvor letkørt den er og hvordan den kan være at eje.

25. juni 2018

Der er meget at tænke på når du står overfor et bilkøb, uanset om du køber en ny eller brugt bil. Det handler først og fremmest om at vælge en bilmodel som passer lige præcis til dine behov. Hvad skal den anvendes til, hvor ofte skal den køres og hvor mange passagerer skal den kunne medbringe er spørgsmål som du selvfølgelig tænker over.

Ved en prøvekørsel kan du få konkrete svar på om bilen er let at komme ind i og ud af, hvor overskuelig instrumentpanelet er og hvor godt betjeningsfunktionerne fungerer. Du får også et billede af hvordan transmission og motor fungerer ligesom lydniveau og lastmuligheder. Derfor mener vi hos Honda at det skal være så let som muligt at booke en prøvekørsel. Du kan enkelt gøre det via vores hjemmeside her.