Sjette generation CR-V kommer snart

26. maj 2023

Sjette generation CR-V kommer snart

Nu fås den nye CR-V som plug-in-hybrid. Modellen introducerer desuden Honda SENSING 360 i Europa, Hondas premiumversion af førerstøttende funktioner.

Den velkendte silhuet er der stadig. Samtidig er den helt nye Honda
CR-V raffineret og indeholder nye detaljer. Den kombinerer de avancerede og sportslige egenskaber, som Honda er kendt for, med aktive førerhjælpemidler og passive sikkerhedsfunktioner. Farver, materialer og polstring af høj kvalitet i kabinen bringer
CR-V tættere på markedets premiumsegment.

Plug-in-hybrid
Den nye CR-V tilhører sjette generation af den populære SUV og vil være tilgængelig som plug-in hybrid (f.eks.: PHEV) med Hondas e:HEV-drivlinje, dvs. benzinmotor + to elmotorer, hvilket er første gang i Europa. Bilen har en 2,0 liters firecylindret benzinmotor med direkte indsprøjtning.

Som plug-in-hybrid kan CR-V køre op til 82 km i elektrisk tilstand og kan således klare mange almindelige hverdagsafstande med eldrift alene. Bilen oplades fra nul til 100 procent på kun 2,5 timer, hvis batteritemperaturen er på 25 grader.

Plug-in-hybriden har et eksklusivt kølergitter. Smalle forlygter kombineres med nye kørelys, og bagpå genkender vi de lodrette bremselys.

Udsynet er enestående, bilen har store rudeflader, og de forreste hjørner er lave takket være en bred og stilren motorhjelm. Den nye
CR-V er bredere, længere og højere end den forrige model. Det betyder, at en allerede rummelig model har fået endnu mere plads. Den har mere plads til passagererne takket være en 40 mm længere akselafstand, som giver 1,6 cm mere benplads bagi og 18 procent mere bagagekapacitet.

Den helt nye CR-V er den første model med Honda SENSING 360, Hondas helt nye sikkerheds- og førerassistancesystem, som fjerner blinde vinkler omkring køretøjet og yderligere hjælper med at undgå kollisioner ved at reducere kravene til føreren.