Sportscar Event

Sportscar Event er et velgørenhedsarrangement som hovedsageligt er til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål. Lørdag d. 26. maj og d. 9. juni blev dette event afholdt på henholdsvis Sjællandsringen og Jyllandsringen.

25. juni 2018

Spotscar Event er en årligt tilbagevendede begivenhed hvor der er mulighed for at tilkøbe sig ture som passager i flere at de fyrige superbiler, bl.a. Honda NSX eller Type R, på enten Sjællands –eller Jyllandsringen eller i Odense Lufthavn. Alle de ca. 60 kørere stiller op med deres sportsvogne uden beregning, og alt hvad der køres ind i disse dage går primært til børnecancerfonden og andre gode formål.

Der laves endvidere en dag for de kræftramte børn og deres familier i forbindelse med eventet. Her kan de komme ud og køre i de hurtige biler således de kan få et afbræk fra den hårde hverdag!  

Sportscar Eventet blev grundlagt af tandlæge Bo Jørgensen fra Silkeborg som med hjælp fra sit netværk fik Sportscar Eventet startet op. Det var tilbage i år 2000, og siden er det gået støt fremad, og lykkeligvis er donationerne kun blevet større.