Ti smarte detaljer på den nye elbil, Honda e:Ny1

21. september 2023

Ti smarte detaljer på den nye elbil, Honda e:Ny1

Den er smart, elegant og fuldelektrisk. Der er mange fordele ved Hondas nye e:Ny1 SUV. Her er ti smarte detaljer, der kendetegner denne robuste model, som ikke er gået på kompromis med hverken stil eller ydeevne.

1. Elegant design. Hondas nyeste fuldt elektriske bil, e:Ny1, blander frisk æstetik med moderne funktionalitet. Designet er elegant og sofistikeret, krydret med den nyeste avancerede teknologi.

2. Ingen emissioner. Som fuldt elektrisk køretøj har e:Ny1 ingen udstødningsemissioner under kørsel, hvilket er et skridt mod lavere CO2-emissioner i verden og en renere fremtid.

3. Støjsvag kørsel. Elmotoren giver en støjsvag og samtidig kraftfuld drift. Det giver en bedre komfort for passagererne, og støjen reduceres i både kabinen og omgivelserne.

4. Hurtig opladning. Opladningsfunktionen gør det muligt at oplade bilen fra 10-80 % på ca. 45 minutter med en 100 kW oplader*. Opladning planlægges nemt ved hjælp af appen my Honda+.
*Under optimale ladeforhold.

5. Brugervenlig infotainment. Problemfri smartphone-integration og en 15,1" skærm, der giver dig adgang til alt fra navigationsassistance, batteristatus og bakkamera til lyd- og klimaanlæg.

6. Kører sikkert. Honda SENSING medfølger som standard og inkluderer både aktive og passive sikkerhedsfunktioner, herunder kamera med flere vinkler, adaptiv fartpilot og et væld af systemer, der hjælper dig med at holde afstand og holde bilen i den rigtige vognbane. 

7. Let at parkere. Den nye e:Ny1 har parkeringssensorer for og bag, bakkamera og endda parkeringsassistent (kun Advance), så du trygt kan få bilen på plads, når pladsen er trang.

8. Perfekt til bykørsel. Med en rækkevidde på 412 km er denne SUV velegnet til bykørsel, daglig pendling eller længere køreture.

9. Lys og rummelig. Panoramataget på Advance-modellen giver en vidunderlig luftig fornemmelse i kabinen. Bagagerummet er 361 liter og kan udvides op til 1.176 liter med sæderne nede.

10. Let at oplade mobil og tablet. Midterkonsollen har som standard en trådløs opladning, og der er USB-C-porte både for og bag.

Hondas fuldelektriske SUV e:Ny1 fås fra 329.900 Kr. (før fra 372.200 Kr.).

Du kan booke en prøvetur ved at klikke på linket nedenfor.

Bestil en prøvetur

Den viste bil er en Honda e:Ny1 Advance i Aqua Topaz Metallic. Pris: 360.900 kr. + metalfarve: 10.000 kr. Forbrug og rækkevidde (WLTP): Strømforbrug: 18,2 kWh/100 Km*. Rækkevidde: 412 km., Opladning: Hurtig-/lynopladning er 10-80% på 45 min. ved max. ladeeffekt (78Kw). Normalopladning er 6 timer ved 11Kw** Batterikapacitet: 68,8 kwh, CO2-udledning (g/km): 0. Ingen udledning under kørsel**. Tallene for den elektriske rækkevidde afspejler muligvis ikke virkelige køreresultater, hvilket vil afhænge af batteriets oprindelige ladestatus, monteret tilbehør (efter indregistrering), skiftende vejrforhold, kørestil og køretøjsbelastning. **Under optimale ladeforhold. ***Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.