Lys og lygter

* Er det normalt at forlygternes lys dæmpes let for derefter at lyse normalt igen, i tilfælde af at jeg holder for en lysregulering?

Dette er en normal karakteristika og er forårsaget af variationer i forbrug af strøm styret af bilens computer. Computeren styrer outputtet fra ladesystemet for at forbedre brændstoføkonomien og minimere vibrationer i bilen.
Mens motoren går i tomgang overvåger computeren bilens strømforbrug og derefter styrer den ladesystemet, så der genereres lige netop den mængde af strøm der er brug for. Denne ændring reducerer belastningen på motoren, hvilket forbedrer brændstoføkonomien og reducerer bilens vibrationer. Som elektrisk tilbehør slår til og fra, skifter computeren også ladesystemets effekt afhængig af strømforbruget. Eftersom computeren reagerer på det ekstra strømforbrug, kan du muligvis opleve en kortvarig dæmpning af lyset. Forlygternes lys eller instrumentbelysningen kan eksempelvis kort dæmpe når airconditionkompressoren tænder og slukker.

* Tilbyder Honda køretøjer udstyret med kørelys?

Den første model i vores modellinje der er udstyret med kørelys i henhold til EU-forordning er Honda CR-Z.
Størstedelen af modeller solgt i norden fra år 2000 er udstyret med kørelysautomatik..

* Skal min Honda være udstyret med kørelys fra 2011?

I henhold til ny EU-forordning, skal alle nye modeller der markedsføres første gang efter februar 2011 være udstyret med kørelys. Alle andre nye og brugte biler kan registreres uden.