4 grunde til at vælge Honda e

3. februar 2023

1. Det fede design
Den kombinerer ultramoderne linjer med hipt retrodesign. De runde lygter og det kompakte format minder om første generation af Honda Civic fra 1972. Interiøret er også gennemført lækkert, det giver en afslappet stuefølelse takket være farvevalgene, træpanelerne og sofastoffet i polstringen, mens alle skærme giver et teknologisk avanceret og nærmest futuristisk indtryk.

2. Den behagelige køreoplevelse
Honda har lagt mange kræfter i at gøre bilen så let at manøvrere og sjov at køre som muligt. Køreoplevelsen er engagerende og sporty med kvik styrerespons, og ikke så tung i styringen, som nogle elbiler plejer at være på grund af høj vægt. Servoen er præcis og affjedringen behagelig.

3. Den avancerede AI-hjælp og forbindelse
Honda nyder godt af mange teknologiske fremskridt, som sjældent ses i det kompakte bilsegment, som Honda e tilhører, men som er noget, du kan støde på i luksusbiler. Du kan bruge din stemme til at give instruktioner til at finde ud af, hvor langt der er til det næste hotel, eller hvordan du skal køre for at komme til den nærmeste restaurant, der tilbyder italiensk mad. Dette er takket være den indbyggede kunstige intelligens i Honda Personal Assistant. Via My Honda+ app'en får du adgang til en række smarte funktioner, såsom at tjekke ladestatus eller tænde for kabinevarmen et stykke tid, inden du kører hjem fra kontoret.

4. Den bekvemme parkering
Ikke nok med det, så har Honda e en fænomenal venderadius på blot 4,3 meter, hvilket gør bilen ekstremt nem at håndtere på smalle gader eller i trange parkeringshuse. Parkeringspiloten hjælper føreren med at finde en passende parkeringsplads og manøvrerer bilen ind i den på egen hånd. Dette er muligt takket være fire kameraer og tolv sonarsensorer. Et multi-view kamera registrerer den hvide linje på parkeringspladsen, mens sensorerne registrerer det faktiske parkeringsområde. Parkeringspiloten er i stand til parallelparkering, parkering i bås, vinklet parkering og parkering med eller uden linjer.

Kontakt din lokale Honda forhandler og book en prøvetur her.