5 luksusdetaljer, som er standard på e:Ny1

19. oktober 2023

5 luksusdetaljer, som er standard på e:Ny1

Vi lister fem avancerede funktioner, der er inkluderet som standard på den nye elbil Honda e:Ny1.

Den nye e:NY1 er Hondas første model, der er baseret på en ny elbilsplatform. Bilen er en forhjulstrukket kompakt SUV, der ligner HR-V Hybrid, men er fuldt elektrisk. En masse luksuriøse funktioner er inkluderet som standard. Læs om fem detaljer, der hæver kvalitetsniveauet for e:Ny1 ud over det normale.

1. Hurtig opladning af bilen Den nye e:Ny1-model har en imponerende batteriydelse. Det kompakte og avancerede lithium-ionbatteri kan lynlades fra 10 til 80 procent på cirka 45 minutter med en 100-kW-lader*. Ved hjælp af samme metode er det muligt at tilføje en rækkevidde på 100 km med kun elleve minutters opladning. Ladesystemet giver en konsekvent højere ladehastighed i gennemsnit sammenlignet med konkurrenterne. Metoden får batteriet til at holde længere og opretholder rækkevidden i løbet af bilens levetid.

2. 15,-tommers infotainmentskærm. En meget synlig detalje er den store og centralt placerede berøringsskærm, som direkte tilføjer en førsteklasses fornemmelse til førerens miljø. Skærmen er opdelt i tre zoner, der gør det nemt at finde det du søger. Grænsefladen er klar, og menustrukturen er logisk. Øverst finder du navigationsfunktionen, ur- og kameraskærme, i midterzonen finder du oplysninger om batteristatus, både resterende batterilevetid i procent og rækkevidde i kilometer. Her opsætter du også lyd og kommunikation, mens nederste zone er hjemsted for klimafunktionerne. Navigation er standard, ligesom muligheden for at tilslutte din mobiltelefon (Apple CarPlay, Android Auto).

3. Bakkamera og parkeringssensorer. Et bakkamera samt parkeringssensorer for og bag er standard, hvilket gør det til en kæmpe fordel, så du bakker sikkert eller parkerer bilen uden risiko for at ramme et andet køretøj.

4. Læderrat En måske enkel, men dejlig detalje, der forstærker følelsen af luksus, er, at rattet med tre eger er betrukket med ægte læder. Dette giver føreren et godt greb og en behagelig styrefornemmelse.

5. Trådløs opladning af mobiltelefonen. Det kan være en udfordring at rode med kabler for at oplade mobiltelefonen under kørslen, men i e:Ny1 kan du som chauffør bare sætte telefonen på den trådløse opladningsplade. Den er placeret inden for rækkevidde af føreren under den store infotainmentskærm. Problemfrit!

Læs mere om e:Ny1

Den viste bil er Honda e:Ny1 Full Electric Advance i Aqua Topaz Metallic. Økonomi- og emissionstal (WLTP**) Strømforbrug i kWh/100 km: 18,2; CO2-udledning ved blandet kørsel (g/km): 0. Elektrisk rækkevidde kombineret: 412 km. Honda e:Ny1 er en batteridrevet elbil, som kræver netspænding til opladning. Nul emissioner ved kørsel. Tallene for eldreven rækkevidde afspejler muligvis ikke køretøjets reelle køreresultater, hvilket afhænger af en række faktorer, herunder batteriets startopladning, monteret tilbehør (efter registrering), variationer i vejr, kørestil og køretøjsbelastning.

*Under optimale ladeforhold.

Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.