8 fordele ved Honda Jazz Hybrid

7. februar 2023

Let at køre
Honda Jazz kører jævnt og støjsvagt og er nem at køre. Hybridsystemet er nyudviklet til Jazz og designet til at give en behagelig og jævn køreoplevelse med høj ydeevne og lave emissioner. Hybriddrivlinjen giver en jævn og direkte respons.

Sikker
Honda Jazz har den omfattende Honda SENSING sikkerhedspakke, som inkluderer avancerede sikkerheds- og førerassistentsystemer. Dette er den første Jazz-generation med aktiv fartpilot og vognbanesystemer som standard. Den har et nyudviklet frontkamera med vidvinkel, der forbedrer synsfeltet og funktioner til lettere at registrere fodgængere og cyklister om natten. Den nye Jazz har ti airbags, herunder en ny centerfrontairbag, der beskytter passagererne mod at kollidere med hinanden.

Pålidelig
Det er meget sikkert at køre Honda. Det er sjældent, at bilerne lider af fejl, hvis de blot serviceres regelmæssigt. Bilmærket rangeres meget højt af sine ejere år efter år med hensyn til kvalitet, funktioner og økonomi

Rummelig
Honda Jazz har førende indvendige rum. Denne kompakte bybil rummer hele 1.203 liter i lastkapacitet med bagsæderne lagt ned. Brændstoftanken er placeret  under forsæderne, hvilket gør det muligt at beholde de alsidige "magiske sæder".

Effektiv
Den nye Honda Jazz er udstyret med Hondas hybridteknologi kaldet e:HEV. Bilen har to kraftige elmotorer og en 1,5-liters DOHC i-VTEC benzinmotor. Effekten er 109 hestekræfter eller 80 kW. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 9,4 sekunder med en tophastighed på 175 km/t. Brændstofforbruget er fra beskedne 4,5 l/100 km (WLTP). Hybridteknologien skifter problemfrit og automatisk mellem tre køretilstande: motordrift, hybriddrift og ren elektrisk drift.

God synlighed
Bilens A-stolper er halvt så brede som på den tidligere model, hvilket giver bedre lys i kabinen og en skøn rumfornemmelse. De tynde A-stolper og skjulte vinduesviskere giver et usædvanligt bredt, uhindret udsyn over vejen.

Komfortabel
Jazz har  komfortable sæder med god lændestøtte foran og tyk polstring på bagsædet, hvilket giver god komfort for alle passagerer. Den har også premium materialer i instrumentbrættet og kabinen. Det brede midterarmlæn med opbevaring er både komfortabelt og praktisk, og USB-porte  gør at du kan tilslutte din telefon og nyde turen.

Fleksibel
Jazz har stadig de fantastiske sæder, Magic Seats, som tillader meget fleksibel og alsidig last. Bagsæderne kan justeres og bruges på en række forskellige måder med en enkel bevægelse. De kan lægges fladt ned mod gulvet eller foldes op som en biograflænestol. Det giver dig frihed til at transportere næsten alt.

Mere om Jazz