Honda med forbindelse

Der er forbindelse i både Honda e og Jazz Hybrid, og så kan du via en smart app på din telefon få adgang til en række funktioner og tjenester, der gør hverdagen lettere og sikrere.

23. november 2020

Kombiner internettet med en moderne Honda og en smart mobiltelefon, så opstår der masser af nye muligheder for dig som bilejer. Der er forbindelse i Hondas to nyeste modeller, Honda e og Jazz Hybrid (gælder for udstyrsniveauerne Elegance og Executive), og du kan kommunikere med dem via Hondas smarte app, My Honda+. Du kan f.eks. låse/oplåse bilen på afstand og få adgang til vigtige oplysninger såsom den aktuelle rækkevidde, temperaturen i kabinen, og om vinduer og døre er åbne. For Honda e kan du også opvarme eller afkøle kabinen og indstille, hvordan bilen skal oplades.

Enheden i bilen, der gør dette muligt, kaldes TCU, og det står for Telematics Communication Unit. Den skal aktiveres, for at tjenesterne kan fungere. Når du har købt din nye Honda, skal du downloade appen My Honda+ til din telefon. Den fås både til Android og iOS. I appen accepterer du vilkår og betingelser. Derefter kan din forhandler aktivere den lille enhed i bilen, så du som den første ejer får adgang til den brede vifte af tjenester – helt uden omkostninger.

Funktionerne, vi har angivet ovenfor, indgår i basispakken af tjenester. Det omfatter også opdateringer af forskelligt software i bilen og elektronisk kontrol af køretøjets tilstand. Det betyder, at udvalgte Honda-forhandlere digitalt kan registrere resultater og sende dem til dig, så du kan godkende arbejde, der skal udføres på værkstedet.

Som tilvalgstjeneste findes pakken Sikkerhed og rejser. Den indeholder bl.a. geohegn, rejseplanlægger, rejsehistorik og mulighed for at sende adresser til bilens navigator. Desuden indgår også en digital vejhjælp. Ud over din grundlæggende gratis vejhjælp kan du anmode om vejsupport digitalt med et enkelt klik på en knap i appen My Honda+, hvis du oplever en mekanisk fejl i bilen eller kommer ud for en ulykke. Så vil en Honda-operatør sende en vejhjælpsleverandør til det sted, hvor du befinder dig, og det meddeles automatisk på bilens GPS.

Pakken Digital nøgle kommer i starten af 2021 til Honda e. Med tjenesten kan du starte din bil ved at bruge din smartphone. Du kan også udlåne bilen ved at dele den digitale nøgle med op til fem inviterede førere. Det er smart, ikke?

Kontakt din forhandler for at få forbindelse i din nye Honda.