Seks nye modeller frem til 2022

Motormessen i Genève blev aflyst. Honda holdt i stedet en digital pressekonference og præsenterede Honda e:technology, det nye navn på virksomhedens elektriske produkter og tjenester.

11. marts 2020

Det startede med lanceringen af Honda CR-V Hybrid i 2018. I år kommer Honda e og Honda Jazz Hybrid. I 2021 og 2022 vil der blive tilføjet yderligere fire nye modeller, herunder en SUV og endnu en elbil. Det betyder, at Honda lancerer seks nye modeller på tre år fra i år og frem til 2022.

Inden for to år vil Hondas udvalg af almindelige bilmodeller i Europa udelukkende bestå af køretøjer med en form for elektrisk drivline, enten en hybridløsning eller en helelektrisk udgave. Spændende!

Hondas Europachef Tom Gardner fortalte, at mere end 60 procent af alle CR-V'er, der sælges i Europa, er Hybrid-versionen. Dette skift til eldrevne biler vil ændre modelsortimentet og varemærket Honda væsentligt.

Den første bil i det nye e:technology-program bliver den helt nye Honda Jazz Hybrid. Og så må vi naturligvis ikke glemme den imponerende helelektriske Honda e. Begge biler har tre karakteristiske egenskaber i form af høj designværdi, fremragende internetopkobling og stor køreglæde. Læs mere om Honda Jazz Hybrid i en separat artikel.

Desuden lanceres Hondas energihåndteringstjeneste i år. Det bliver en god hjælp for elbilejere, der ønsker at køre på el fra vedvarende energikilder. Denne tjeneste lanceres først i Storbritannien, hvor Honda samarbejder med den innovative virksomhed Moixa, og senere i Sverige. Se den separate artikel om dette også.