Udskift forrude hos Honda

Har du fået et stenslag, så forruden er revnet? Så kan du med fordel køre til dit Honda-værksted og skifte til en originalrude.

23. november 2020

For mange er det sikkert indlysende, at den sædvanlige service håndteres af dit autoriserede Honda-værksted. Men vidste du, at du også kan få hjælp til at skifte forruden og få nye nøgler?

I din moderne Honda er der mange vigtige komponenter, som er integreret i forruden, f.eks. kameraer og sensorer, der bl.a. hjælper med at styre bilens sikkerhedsteknologi. Når udskiftningen finder sted på et autoriseret Honda-værksted, får du monteret en originalrude på nøjagtig samme måde, som da bilen var ny. En uddannet tekniker sørger for, at bilens sikkerhedsudstyr er korrekt kalibreret, og at alle systemer fungerer korrekt. Skift af forrude er ofte dækket af din bilforsikring, og du skal selv kun betale selvrisikoen.

Dit autoriserede Honda-værksted kan også hjælpe dig med at bestille en ny originalnøgle til bilen, hvis nøglen er blevet tabt eller gået i stykker. Din nøgle er specialkodet til netop din bils sikkerhedssystem og alarm. Dit Honda-værksted sørger for, at du får en ny originalnøgle og fjernbetjening, som er forprogrammeret til din Honda. Samtidig sørger dit værksted for, at alle tabte eller nedslidte kopier deaktiveres.