Civic er også i finalen til Autobest 2018

Den nye Civic er en af seks finalister som kan vinde udmærkelsen ”Bedste bil at købe i Europa” som udvælges af organisationen Autobest.

6. november 2017

Autobest består af 31 af de mest indflydelsesrige motorjournalister fra hele Europa. Juryens mål er at finde en ny bil, som passer bedst til flest kunder i Europa. Det som vægtes højest i bedømmelsen er pris, fleksibilitet, design, opkoblingsmuligheder samt tilgængeligheden af reservedele og service. For at komme i betragtning skal bilmodellen kunne købes for mindre end 20.000 Euro. 

At blive nomineret som en af seks finalister er en stærk bedrift! Den nye Honda Civic er resultatet af det største globale udviklingsprogram som Honda nogensinde har gennemført. Honda Civic 5D tilhører den tiende generation Civic og fremstilles på Hondas fabrik i Swindon, Storbritannien. 

Den sjette og sidste del i bedømmelsen af de seks finalister sker den 29.-30. november i Vairano, Italien hvor bilerne testkøres. 

Motorjournalisterne kommer fra 31 forskellige europæiske lande hvilket gør Autobestorganisationen til den største uafhængige bilvurderingsjury i verden. 

Hvem der vinder Autobest 2018 offentliggørres d. 15. december og prisuddelingen sker i Salzburg i Østrig i februar 2018.