Civic stationcar koncept og NSX i centrum på Geneva motorshow

6. februar 2013

Civic stationcar koncept modellen og næste generation Honda NSX vil være i centrum på Honda standen i 2013 udgaven af Geneva Motorshow. Honda afslører i dag deres 2013 Geneva Motorshow line-up, med to nye koncept modeller, samt CR-V udstyret med den nye 1.6 i-DTEC diesel motor. 


Civic stationcar koncept model
Koncept modellen af Civic stationcar giver en klar indikation af designretningen for den produktionsklare version af den nye Civic stationcar. Den nye Civic variant vil være en klar styrkelse for det europæiske Civic line-up.

Honda NSX koncept model
Europæisk debut for den nyeste designretning for Honda NSX koncept modellen. Designet forbliver tro mod den originale koncept styling, og bevarer den lave og stærke profil med dynamiske og dragende proportioner med et design der kommunikerer superbils attitude og en high tech fornemmelse.

Det dynamiske design viser retningen for hvad verden kan forvente sig af den nye NSX, som har været efterspurgt længe. Letvægtsmaterialer og avanceret teknologi er blandt nøgle ordene.

CR-V 1.6 i-DTEC
CR-V’en vil ligesom Civic’en kunne tilbyde Honda’s nye Earth Dreams Technology 1.6 i-DTEC diesel motor. CR-V 1.6 i-DTEC vil være tilgængelig i en 2 hjuls trukket version med manuel gearkasse, og tilbyder en exceptionel balance af ydelse og økonomi. 1.6 i-DTEC motoren er den letteste i sin klasse, som vil give CR-V kunden en energisk køreoplevelse og let styring. CR-V 1.6 i-DTEC vil være tilgængelig fra efteråret 2013

Honda pressekonferencen vil finde sted tirsdag den 5. marts kl. 13.15 på Honda standen. (stand nummer 4250)

Mikael Larsen og Michael Lund vil være at finde på Honda standen både den 5. & 6. marts.