Civic Tourer – en elegant, sporty og rummelig stationcar

13. marts 2013

En nyhed, der vakte stor opmærksomhed på Genève-messen, var Hondas nye konceptmodel Civic Tourer. Det er en næsten produktionsklar bil, som efter planerne skal komme på markedet i begyndelsen af 2014.

Civic Tourer har meget af det samme DNA, som findes i den nuværende hatchback-model. Den er tilpasset det europæiske marked og vil derfor også blive produceret på Hondas britiske fabrik i Swindon. Den har et sofistikeret, aerodynamisk karosseri, som giver et stilrent og elegant udseende.

Med sin unikt lave og brede profil udstråler Civic Tourer Concept en utvetydig sporty stemning med fokus på førerens oplevelse. Designet skaber god aerodynamik uden at give afkald på den gode bagageplads. Honda regner med, at Civic Tourer vil have en lastevne, der hører til blandt markedets bedste.

Det er nu mere end ti år siden, at Hondas populæreste model, Civic, kom i en stationcarmodel. Dengang hed den Civic Aerodeck, og den fik senere en efterfølger i den større Accord Tourer. Nu glæder mange sig til, at Civic Tourer kommer på gaden i starten af næste år.