Dansk premiere på den nye HR-V

2. marts 2022

Dansk premiere på den nye HR-V

I weekenden vil den nye HR-V Hybrid være på plads hos Hondas forhandlere. Det er en kompakt SUV med elegante coupe-linjer og et stilrent moderne design. Honda forhandlerne byder velkommen til alle der ønsker en prøvetur!

Næste generation af Hondas populære kompakte SUV byder på masser af funktioner, komfort og ikke mindst køreglæde. Som sædvanligt med Honda er interiøret virkelig generøst for sin klasse. Fleksibiliteten med Hondas "Magic Seats" gør, at du kan få det bedste ud af bilens gode lasteevne. Sæderne kan både foldes fladt og foldes op som biograflænestole.

Klasseledende komfort
Bekvemmelighed er et mantra, som Hondas udviklingsingeniører har taget til nye niveauer. Hvert designelement skaber en følelse af generøs plads og luftighed. For det første er udsigten fremad fremragende. Førersædet er placeret 10 mm højere og vinduerne er designet til at lukke så meget lys ind som muligt. Motorhjelmens flade linje giver bedre udsyn, og sidespejlene er placeret længere nede på døren. Forsæderne er fuldstændig redesignet for at modvirke træthed og øge komforten. Ben- og skulderpladsen er øget i forhold til den tidligere
HR-V generation, og sæderne kan vippes endnu længere tilbage end tidligere.

Den funktion, der måske har størst effekt på det generelle indre miljø for passagerer, er også den mest subtile. Det unikke luftfordelingssystem er baseret på et nyt koncept inden for aircondition, med L-formede ventiler placeret i de øverste hjørner af instrumentpanelet. De leverer den styrkende effekt fra en naturlig brise til alle passagerer og skaber en jævn luftstrøm.

Som lavet til køreglæde
En ting, vi gerne fortæller mere om, er den køreoplevelse, som den nye HR-V giver. Hondas ingeniører har analyseret alle detaljer for at maksimere førerens velbefindende og komfort. Sammenlignet med sin forgænger har den helt nye HR-V en stivere karrosseristruktur og en række forbedringer i affjedring, styretøj og bremser. Det betyder, at bilen reagerer mere præcist på førerens manøvrer og giver en mere givende, mere komfortabel men også mere sikker køreoplevelse. Køreegenskaberne er blevet forbedret, blandt andet i form af blødere kurveevne og en stabil køreoplevelse.

Tid til at prøvekøre
Enestående hybrideffektivitet, lave emissioner, avanceret tilslutning til din mobil og tablet og omfattende sikkerhedsteknikker i Honda SENSING. Detaljerne og fordelene er mange med den nye HR-V. Den bedste måde at yde dem retfærdighed på er at tage på en prøvetur og selv teste bilen.

I weekenden den 5.-6. marts er den helt nye HR-V på plads hos vores Honda-forhandlere rundt omkring i landet. Husk at bestille tid til en prøvetur online, så du får den tid, der passer dig, og så du ikke skal vente.

Velkommen til!

Book en prøvetur