Den nye CR-V opnår 5 stjerner i Euro NCAP

Den nye CR-V er blevet testet til at være en af Europa’s sikreste biler, i følge den nye uafhængige Euro NCAP Crash Test hvor CR-V’en opnår de maksimale 5 stjerner.

26. juni 2013

Siden introduktionen af Euro NCAP’s nuværende test kriterier (Februar 2009) har alle Honda modeller som er blevet testet opnået 5 stjerner – Accord, Insight, Jazz, CR-Z, Civic og fornyligt den nye CR-V.

Honda’s interne test/udviklings- center i Tochigi R&D bliver brugt til at analysere skaderne når forskellige modeller i forskellige størrelser og vægt møder hinanden, der arbejdes intenst på at minimere skaderne for såvel passagerer som fodgængere.

Den nye CR-V er den næste model hvor vi vil se Honda’s Earth Dreams Technology 1,6 i-DTEC diesel motor introduceret. Denne ny variant vil blive lanceret til efteråret, i en forhjulstrukket version med manuel gearkasse. Ydelsen vil være imponerende 300 Nm og 120 Hk kombineret med en lav CO2 udledning på kun 119 g/km.

Den nye CR-V har siden lanceringen i efteråret 2012 været en stor salgssucces i Danmark. "Honda Danmark forventer at man vil kunne opretholde de flotte salgstal og en position helt i front på SUV markedet, med denne nye 5 stjernede udmærkelse og en yderligere tilføjelse til model porteføljen lover det rigtig godt for en fortsat CR-V salgssucces", udtaler PR chef Michael Lund.