Fem fordele ved den nye Honda CR-V plug-in

20. september 2023

Fem fordele ved den nye Honda CR-V plug-in

Den nye CR-V fås i en plug-in-version. Vi har listet fem gode ting ved CR-V plug-in (e:PHEV).

1. Som plug-in-hybrid kan CR-V køre 82 km i elektrisk tilstand og klare de fleste almindelige hverdagsafstande med eldrift alene.

2. Når du bruger en ladeboks med en effekt på 3,7 kW, kan det tage ca. 4 timer og 40 minutter at oplade 17,7 kWh-batteriet fra 0 til 100 % (ved hjælp af den indbyggede 6,8 kW-oplader).

3. e:PHEV har samme lette og højeffektive elmotor som fuldhybridmodellen samt en 2,0-liters firecylindret benzinmotor med direkte indsprøjtning. Det gør, at bilen leverer en imponerende acceleration.

4. Den nye CR-V-plug-in er bredere, længere og højere end den forrige model, hvilket betyder mere plads til både passagerer og bagage.

5. Den nye Honda CR-V-plug-in er den første model, der fås med Honda SENSING 360, Hondas mest avancerede sikkerhedspakke. Der er bl.a. kameraer, som fjerner blinde vinkler omkring køretøjet.

Den nye CR-V kan prøvekøres hos din Honda forhandler nu.

Bestil en prøvetur

Den viste bil er en Honda CR-V e:PHEV Advance Tech i Diamond Dust Pearl. Pris: 553.900 kr. + pearlfarve: 12.000 kr. Tagrælinger er ekstraudstyr, pris er: 3.890kr. ekskl. montering. – Forbrug og rækkevidde: (WLTP) kombineret kørsel: 125,0 (km/l), CO2 18,0 (g/km). Kombineret, elektrisk energiforbrug: 15,5 kWh/100 km. El-rækkevidde: 82km. De oplyste tal er hentet fra EU-regulerede standardtests og er kun til sammenligning. De faktiske tal kan variere. Tallene for den elektriske rækkevidde afspejler muligvis ikke virkelige køreresultater, hvilket vil afhænge af batteriets oprindelige ladestatus, monteret tilbehør (efter indregistrering), skiftende vejrforhold, kørestil og køretøjsbelastning. **Under optimale ladeforhold. ***Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.