Her er den helt nye Honda HR-V

Honda HR-V bliver den næste Honda-model efter CR-V og Jazz/Jazz Crosstar, der som standard er udstyret med hybriddrivlinje.

16. marts 2021
Honda HR-V

Honda HR-V er den seneste model med Hondas to-motorers hybridsystem, med en benzin- og en elmotor, der arbejder sammen i den nye drivlinje, e:HEV, som står for Hybrid Electric Vehicle. Ud over effektiv kørsel kommer den også med avancerede sikkerheds- og teknologifunktioner.

Honda HR-V er næste led i Hondas elektrificerings strategi, hvor alle standardmodeller i Europa er elektrificerede inden udgangen af 2022.

Bilens udvendige design er væsentlig opgraderet med et nyt, frisk udtryk, der fremkalder en "coupé-fornemmelse". Den nye front med et markant kølergitter og store Honda-emblem, samt de stilfulde linjer hen over motorhjelmen giver bilen et flot design. De rene linjer fortsætter langs siderne og bilens design udstråler stabilitet og sikkerhed. Det skarpe design og de mere lodrette linjer langs siden sørger for, at det rummelige interiør bevares, samt at kabinen nemt har plads til fire voksne. Den populære og kompakte SUV bevarer sin klasseførende rummelighed samt smarte indretning med Hondas "Magic Seats", der gør den fleksibel for pladsen i kabinen. Dette skyldes benzintankens placering i midten og placeringen af hybridsystemet.

Interiøret er beklædt med moderne tekstiler, bløde materialer og har en minimalistisk æstetik, der giver et rent og rummeligt udtryk.

Bilen vil være tilgængelig i Danmark i slutningen af 2021. Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere, kan du registrere dig og få vores nyhedsbrev her