Honda Civic Hybrid lanceres i år

7. april 2022

Honda Civic Hybrid lanceres i år

Hondas klassiske hatchback-model Civic fejrer 50 år med en ny generation, der har Hondas hybridteknologi. Enestående dynamik og effektivitet loves.

De seneste billeder af den kommende Honda Civic-model viser et velproportioneret og tiltalende design, der forventes at tiltrække mange bilkøbere. Som model har Civic solgt utrolige 27,5 millioner eksemplarer siden starten i 1972.

Den helt nye Civic Hybrid er den ellevte generation af denne ikoniske bil. Her blandes stærk ydeevne og effektivitet med forbedret interiørkomfort, visuel appel og generelt god brugervenlighed.

En glat, sporty silhuet kendetegner den nye model. Kølerhjelmen er sænket med 25 mm i forhold til den forrige generation, mens glasfladerne er blevet øget for at skabe et let og luftigt interiør. A-stolpen, den mellem motorhjelmen og fordøren, er flyttet længere tilbage for at give bilen mere velafbalancerede proportioner og et bredere og mere selvsikkert udseende.

Mere rummeligt rum
Kabinen er større og mere komfortabel end tidligere. Bagklappen er nemmere at åbne og lukke. Indvendigt har føreren et bredere synsfelt, der giver en luftig og åben følelse. En fin detalje er luftventilens bikube-mønster af metal, der løber langs hele instrumentpanelets bredde. Den centrale berøringsskærm er blevet øget til ni tommer og flyttet opad for at minimere øjenbevægelser. I Advance-modellen har førerdisplayet et 10,2 tommer HD LCD-panel i farve for bedre synlighed, og derudover er der monteret tolv førsteklasses Bose-højttalere for en behagelig lydoplevelse.

Hondas gennemprøvede hybridteknologi er standard. Det er en to-liters motor med direkte indsprøjtning i kombination med to elmotorer. Maksimal udgangseffekt er 184 hestekræfter (135 kW) og 315 Nm drejningsmoment for elmotoren. Bilen skifter problemfrit og automatisk mellem køretilstandene EV, Hybrid og Motor. Føreren har fire køretilstande at vælge imellem: Eco, Normal, Sport og den nye Individual, som giver føreren mulighed for at tilpasse bilens respons efter behov.

Lavt forbrug
Målet med den nye Civic er at klare en kuldioxidudledning på under 110 gram pr. km i WLTP-test, svarende til et forbrug på under 5 l/100 km.

Den helt nye Civic er udstyret med Hondas udvidede sikkerhedspakke SENSING. Et nyt fremadvendt kamera med en 100-graders vidvinkel og forbedret genkendelsesteknologi forbedrer Civics evne til at identificere fodgængere, vejlinjer og andre køretøjer, inklusive motorcykler og cyklister. Yderligere sikkerhedsfunktioner omfatter oplysninger om blindvinkel og et antikollisionsbremsesystem.

Den nye Civic Hybrid lanceres i Europa i efteråret 2022.

Hvis du er interesseret i at modtage løbende information om den nye Civic, kan du registrere din e-mailadresse her.