Honda CR-V - den perfekte vinterbil

20. december 2021

Honda CR-V - den perfekte vinterbil

Gør dig klar til skisæsonen i en ny Honda CR-V. Vi giver tips til, hvorfor det er en god bil at køre om vinteren, og hvilket smart tilbehør der findes til modellen.

Honda CR-V er en meget pålidelig model, der har eksisteret i over 20 år. Den er blevet udviklet generation efter generation. Her er stilrent design kombineret med køreglæde og mange praktiske detaljer, der gør livet lettere. Ikke underligt, at den tæller som en af verdens bedst sælgende SUV´er!

Vinteren stiller særligt høje krav til ens køretøjer, især i vores del af verden. På kolde dage er det ikke sjovt at komme ud og sidde i en kold bil. CR-V fås med elektrisk opvarmede for- og bagsæder og ratvarme. Derudover er der smart tilbehør, som vi snart fortæller mere om.

Firehjulstræk
Det, der virkelig får Honda CR-V til at kvalificere sig som den perfekte vinterbil, er firehjulstrækket, der automatisk kobles ind, når systemet registrerer, at bilen mister vejgreb. Når man for eksempel kører op ad en bakke, kan systemet sende mere kraft til baghjulene.

De, der har en familie, sætter pris på en bil med masser af plads. Hvor mange ting skal man ikke have med på for eksempel skiferien? Den rigelige bagagevolumen på op til 1.694 liter med bagsæderne klappet ned er en stor fordel. Håndfri adgang til bagklappen er en fremragende funktion, når du har hænderne fulde. Bevæg din fod under den bagerste kofanger, og døren åbner automatisk. Der er smarte opbevaringspladser rundt om hele bilen for at give plads til drikkevarer, tablets og andre ting, der skal være let tilgængelige.

Vinterveje kræver også god motorkraft. Hondas intelligente hybridteknologi giver jævn og problemfri kraft, når det er mest nødvendigt. En 2,0-liters i-VTEC benzinmotor er kombineret med højteknologiske elmotorer for at give køreglæde og god brændstoføkonomi.

Sikker bil
Honda CR-V er en sikker bil og har fået fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Bilen er udstyret med en lang række funktioner til at holde dig og dine medpassagerer sikre under kørslen. Et lys tændes i bakspejlet, når køretøjer registreres ved din blinde vinkel. Ved bakning kan trafikovervågningsfunktionen registrere og advare om køretøjer, der nærmer sig fra begge sider. En nødopkaldsknap er placeret nær bakspejlet i tilfælde af en nødsituation. Autobremse, adaptiv fartpilot, kollisionsminimerende bremsesystem... Listen er lang med sikkerhedsfunktioner inkluderet, når du køber en CR-V Hybrid.

Honda tilbyder en række smart tilbehør, der gør vinteren endnu mere behagelig i din CR-V.

En brændstofdrevet varmer fra Eberspächer sørger for, at du har en varm bil hver morgen. En opvarmet motor starter lettere, sænker brændstofforbruget og mængden af ​​skadelige emissioner. Varmeren kan også styres med en app i din telefon (ekstraudstyr). En anden god ting er beskyttelsen af ​​forruden. Det er et tæppe, der beskytter spejle, forrude og sideruder mod hårdt vejr. På den måde slipper du for at skrabe ruderne rene for is og sne.

Ekstra bagklapsbelysning er perfekt at have i den mørke årstid, når du læsser ski eller har været på indkøb. En slank og rummelig tagboks eller smarte skiholdere er andet praktisk tilbehør, der komplementerer din CR-V og gør dig klar til alle vintereventyr.

Alt i alt er der meget, der tyder på, at CR-V er den ideelle vinterbil. Priserne starter fra 399.000 Kr. og kan privatleases fra kun 5.395 Kr. om måneden.

Book en prøvetur