Honda e vinder World Urban Car of the Year

10. maj 2021

Honda e vinder World Urban Car of the Year

Honda vinder endnu en pris for sin elbil i den prestigefyldte World Car Awards 2021.

Vi har faktisk mistet overblikket over, hvor mange priser Honda e har vundet. Hondas første fuldt elektriske bil får ros af mange bileksperter og nomineringsudvalg rundt om i verden.

Den seneste succes i rækken er priserne ved World Car Awards 2021. Honda e vandt prisen for "Verdens bedste bybil 2021" og blev også nomineret som en af de tre bedste i den overordnede kategori World Car of the Year og til designprisen World Car Design Award. "Helt perfekt udformet til bymiljøet; batterier med den rette størrelse til formålet og førende infotainmentsystem" er nogle af de ting, juryen nævner i et videoklip på sin YouTube-kanal.

Honda Jazz blev også nomineret i kategorien bybil, hvilket viser Hondas styrke med hensyn til at udvikle attraktive bilmodeller, der fungerer godt i bytrafik. Begge biler spiller en vigtig rolle med hensyn til Hondas forpligtelse til at elektrificere hele bilmærkets sortiment i Europa inden 2022.

Honda e modtog udmærkelsen World Car of the Year 2021 fra en international jury bestående af 93 journalister fra 28 lande. World Car-programmet fremhæver hvert år de bedste modeller i fem kategorier: design, luksus, ydeevne, bymiljø og den overordnede kategori – årets bedste bil. De biler, der bedømmes, skal være til salg på mindst to kontinenter fra maj til maj hvert år. Det er 17. år i træk, at den årlige prisuddeling afholdes.