Honda i Herning sponsorerer ny Honda Jazz

Bilforum Herning sponsorerer en ny Honda Jazz til fordel for børn og unge i et initiativ kaldet Headspace under Det Sociale Netværk.

30. maj 2017

Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Headspace Herning havde et ønske om, at gøre det lettere for ansatte og frivillige at komme rundt i området, det har Bilform Herning nu gjort muligt.

Ungerådgiver Kent Hairing udtaler:

”Det er helt fantastisk, at vi har fået vores nye headspace-bil, og den har allerede gjort en kæmpe forskel. Ud over at være til stor gavn i hverdagen, så er det ligeledes en kæmpe reklame for headspace i det midtjyske".

Ligeledes er Henrik Lysgaard fra Bilforum Herning også rigtig glad for aftalen og siger:

"Jeg synes at headspace er et helt fantastisk projekt. Og det synes mine medarbejdere også, de synes det var en supergod ide at hjælpe headspace på denne måde. Det er en bil, man lægger mærke til, så vi får selvfølgelig noget promovering ud af det, men samtidig støtter vi et rigtig godt formål, der giver rigtig meget mening. De værdier, som headspace står for, vil vi meget gerne bakke op om".

"Unge kæmper med så mange forskellige problemer i dag, og her er headspace virkelig med til at gøre en forskel. Jeg ved også, hvor svært det er for for eksempel sportsklubber at skaffe frivillige, så jeg synes, at det er så prisværdigt, at der er nogle, der vil engagere sig i det her arbejde. Det er meget meningsfyldt, og det vil vi rigtig gerne støtte".