Honda Jazz får højeste rating

26. juni 2023

Honda Jazz får højeste rating

Når private bilejere skal bedømme deres ældre bilmodeller, vinder Honda Jazz. Stærk brugtvognsværdi og pålidelig teknologi sikrer at denne model sejrer i undersøgelsen AutoIndex.

Honda får en sølvmedalje-plads for værende den mest populære bilmodel i Skandinavien i aldersklassen 2012-2015. Det er, når bilejerne selv kan give karakter i forbrugerundersøgelsen AutoIndex, som er foretaget i Sverige, Norge og Danmark.

Imponerende bedrift
At komme næst-øverst på podiet er en stor bedrift for en bil i kompaktklassen, i betragtning af at den konkurrerer med betydeligt dyrere og større SUV'er og stationcars. At den nyeste generation af Honda Jazz (hybridmodellen) også er populær, er tydeligt da den også blev rangeret som nummer ét i småbilsklassen i 2022.

Ifølge bilejernes vurdering af Honda Jazz fremgår det, at der ligger flere faktorer til grund for modellens placering. Køreegenskaber og sikkerhed rangerer højt, ligesom Jazzens pålidelighed med hensyn til komfort og brugerelektronik. Jazz-ejerne er også yderst tilfredse med modellens brugtvognsværdi, hvor bedømmelsen af delspørgsmålet om værdiforringelse havner på en femteplads ud af alle bilmodeller i aldersklassen (2012-2015). Hos Honda takker vi alle tilfredse Honda Jazz-ejere for den fine karakter!

Køreegenskaber, kvalitet og økonomi
I AutoIndex er der fire hovedområder, der rangerer som følger: Bilen – 40 procent, værkstedet – 20 procent, salgsprocessen –20 procent, loyalitet og referencer til eget mærke – 20 procent. Bedømmelsen i modeloversigten sker ud fra samme spørgsmål som det, der ligger til grund for bilmærkets placering i delspørgsmålet Bilen. Kategorien Bilen har størst betydning og vægtes dobbelt. Den giver svar på, hvad bilejerne synes om bilens køreegenskaber, kvalitet og omkostninger.

Andre glædelige nyheder i modeloversigten fra AutoIndex 2023 er, at Honda Civic kom på en hæderlig tredjeplads i Golf-klassen for årsmodellerne 2016-2018. Også Hondas første elbil, Honda e, får en fin fjerdeplads i småbilsklassen for aldersklassen 2019-2022.