Honda Motor Europe-Denmark ny co-hovedsponsor i KIF Kolding

3. februar 2012

KIF Håndbold Elite A/S og Honda Motor Europe - Denmark har indgået en aftale om at den japanske bilfabrikant bliver co-hovedsponsor for Danmarks mest vindende herrehåndboldhold. Således vil KIF Koldings profiler fremvise et Honda logo på spillebluserne i det næste år, hvor aftalen i første omgang løber. Der er dog ingen af parterne der forventer at aftalen efter den tid ikke fortsætter, men Honda Motor Europe-Denmark har i første omgang kun ønsket at lade aftalen løbe til 30. marts 2013.

Mikael Larsen, direktør for Honda Motor Europe - Denmark siger om aftalen
Honda får en rigtig god mulighed for at markedsføre sig gennem KIF Kolding, og vi forventer os rigtig meget af aftalen, som bliver den første af sin art uden for motorsporten. Håndbolden i Kolding er en institution og indeholder en kultur vi er meget stolte over at få lov til at arbejde tæt sammen med. Vi er sikre på at vi kan få meget ud af dette partnerskab.

Jens Boesen, direktør i Kolding siger om aftalen
Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere et af verdens største brands på vores trøjer og jeg er stolt over at vi i det hele taget kan komme i betragtning til at arbejde sammen med Honda. Honda har nøje målt og vejet os og aftalen er helt sikkert et udtryk for at vi gør noget rigtigt, det er der ingen tvivl om.