Honda nr. 12 blev en e:Ny1

8. februar 2024

Anders Bisgaard ved, hvad han kan lide. Den store passion i livet er biler. Og det startede tidligt.

– Da jeg voksede op, havde mine forældre en grøn Honda Civic fra 1979. Den havde vi, mine forældre, mig og mine to brødre og min søster, i omkring 15 år.

Alle disse ture i forældrenes Honda satte sit præg på Anders. Så da han fik råd til at købe sin egen bil, var der ingen tvivl om, hvilket bilmærke han ville vælge.

– Jeg har altid elsket Honda. Det er så god kvalitet. Jeg købte min første Honda som 17-årig, og da jeg fik mit kørekort et år efter, købte jeg Honda nummer to.

Anders bor med sin kone Britt og børnene Julie og Laura i den lille landsby Ferslev, ca. 15 km syd for Aalborg. De har to Honda-biler lige nu, en helt ny e:Ny1 og en Jazz. Han vælger gerne biler med god komfort og mange funktioner.

– Vi har brug for en større og en lidt mindre bil. Det er ikke sådan, at jeg kører den ene og min kone den anden.Vi skiftes til at køre de to biler. Vi har ikke en fars bil og en mors bil.

De pendler begge til og fra arbejde i hver deres Honda og kører omtrent samme afstand, ca. 15 km i hver retning.

– Og så tager vi på familieudflugter. Familien er vigtig. I morgen skal vi besøge min mor. Så mødes vi, min familie, mine søskende og deres familier, og går lange ture og er sammen. Det er hyggeligt.

Bilerne er også i fokus på arbejdet, da Anders er stedfortrædende afdelingsleder i en afdeling af autofirmaet FTZ, Danmarks største butikskæde for reservedele.

Han har kørt Honda i 26 år og er nået til Honda nr. 11 og 12. Ved de sidste to bilkøb har Anders og Britt valgt at købe nye biler.

– Vi har aldrig kørt elbil før, så det er spændende med e:Ny1. Jeg har altid elsket Honda-modeller og deres motorer. Med e:Ny1 er der bare stille. Det er helt anderledes og meget behageligt.

Selv i fritiden fortsætter hans interesse for biler. Anders har en samling på 300 modelbiler og motorcykler.

– På dem alle står der Honda! Min kone er lige så interesseret i biler. Når der er Formel 1, sidder vi tryllebundne foran tv'et.

Mere om e:Ny1