Honda ServiceKontrakt – aftalen, der gør service billigere

14. juni 2021

Honda ServiceKontrakt – aftalen, der gør service billigere

Når du køber en ny Honda, kan du tilkøbe Honda ServiceKontrakt og spare ca. 36 procent på dine serviceomkostninger i de første fem år.

Når du køber en ny Honda, er der mulighed for at indgå en meget fordelagtig serviceaftale, der er knyttet til bilen. Honda ServiceKontrakt dækker alle servicetilfælde i løbet af bilens første fem år eller op til 100.000 kørte kilometer, hvad der end kommer først.

Bilens system angiver, hvornår det er tid til service. Antallet af serviceeftersyn kan variere afhængigt af modellen og ejerens kørselsmønster. Aftalen dækker al planlagt vedligeholdelse såsom skift af olie og oliefiltre, som er den mest almindelige service, der udføres på en bil. Denne service er grundlaget for, at motoren holdes i god stand. At have den rigtige olie er vigtigt, efterhånden som udstødningskravene bliver strengere. Aftalen omfatter også andre former for service såsom kontrol af bremserør, bremsevæske, servostyring og rustbeskyttelse. 

Hvorfor skal du servicere bilen på et autoriseret Honda-værksted? Fordi det garanterer, at bilen får den korrekte service. Servicen udføres af specialuddannede teknikere, der ved alt om din bil. Alle dele og væsker, der skal udskiftes, såsom motor- og gearolie, er originale, der omhyggeligt er udviklet og testet af Honda. De er af højeste kvalitet og passer perfekt til din bil. Autoriseret Honda-service betaler sig, også den dag, du vælger at skifte bil. En servicebog med alle stempler fra et autoriseret værksted giver din bil en højere brugtvognsværdi ved salg eller bytte.

Honda ServiceKontrakt tegnes, når du køber bilen eller senest en måned efter, at den er blevet registreret (eller at du maksimalt har kørt 1.500 km). Sørg derfor for at indgå aftalen, når du køber din nye Honda. Ifølge Hondas egne beregninger sparer en kunde i gennemsnit omkring 36 procent ved at indgå en aftale sammenlignet med ikke at have nogen aftale.

Honda ServiceKontrakt fås til alle Honda-modeller. Aftalen følger med bilen og giver tryghed for både den første ejer og de efterfølgende ejere. Aftalen øger bilens værdi og giver dig som kunde stor tryghed og store økonomiske fordele.

Kørestil og distancer varierer fra fører til fører, så derfor dækker aftalen ikke normal slitage, f.eks. på bremsebelægninger, vinduesviskere og dæk. Og heller ikke, hvis der kræves yderligere vedligeholdelsesarbejde eller justeringer, der ikke er angivet i bilens servicebog.

Læs mere om Honda ServiceKontrakt.