Honda udvider sin WTCC-satsning i 2015

28. april 2014
Honda udvider sin WTCC-satsning i 2015
Honda udvider sin WTCC-satsning i 2015

Årets WTCC-sæson er i fuld gang. Men det står allerede nu klart at Honda går ind og også i 2015 støtter det private team NIKA Racing med BTCC- og STCC-mesteren Rickard Rydell bag rattet.

Der er tre teams der kører Honda i WTCC i 2014, og der bliver snart et fjerde i form af NIKA Racing som, med japaneren Yukinori Taniguchi som kører, deltager i den mindre og nystiftede TC2-klasse for sidste sæsons biler. Teamet deltager ved udvalgte lejligheder i sæsonens løb med en Honda Civic.

Næste år vil NIKA Racing desuden deltage i den nye hovedklasse, TC1. William De Braekeller, manager for Honda Motor Europe Motorsport, kommenterer satsningen sådan her:

– Lige siden Honda blev en del af WTCC, har vi værnet om mesterskabets privatteams; vi mener at de giver serien en ekstra dimension. Det er derfor en stor glæde for os at kunne byde et så professionelt team som NIKA Racing velkommen i Hondas støt voksende motorløbsfamilie!

Rickard Rydell ser frem til efterårets testkørsler og en spændende sæson i 2015.

– WTCC er det hårdeste mesterskab jeg nogensinde har kørt – men det er også langt det sjoveste og mest varierede. At det nye TC1-reglement vil gøre bilerne hurtigere end nogensinde, med både stærkere motorer og bedre karosserier, indebærer også at vi stilles over for en særdeles interessant teknisk udfordring, konstaterer Rickard Rydell.