Honda vinder designprisen fire gange

10. maj 2022

Honda vinder designprisen fire gange

Den prestigefyldte internationale designpris Red Dot Awards er blevet tildelt fire af Hondas nye produkter, herunder den nye HR-V Hybrid for designkvalitet og innovation.

For første gang har Honda modtaget de eftertragtede Red Dot Awards i alle tre produktkategorier: motorcykler, biler og strømprodukter. Ikke mindre end fire Honda-produkter vandt Red Dot Awards i produktdesignkategorien 2022. Disse er den helt nye, kompakte SUV: HR-V Hybrid, NT100 tourer motorcyklen, ADV350 "eventyrscooter" og EU32i kraftværket .

Passer ind i hverdagen
HR-Vs moderne stil følger den designretning, man finder i andre Honda-modeller, der har tiltrukket sig international opmærksomhed, såsom Jazz Hybrid, Jazz Crosstar og Honda e. Da den seneste generation af HR-V blev udviklet, blev den populære SUV helt nydesignet. Hondas forskning viser, at moderne forbrugere ikke kun vælger produkter baseret på god ydeevne eller tiltalende æstetik, men også hvordan de passer ind i hverdagen og opfylder deres individuelle krav. Den nye HR-V har et moderne coupé-SUV karosseri, som giver en flot kombination af førsteklasses og dynamisk design med fremragende indvendige rum. Både eksteriør og interiør kendetegner Hondas nye enkle, stilrene og moderne designfilosofi.

Red Dot har etableret sig internationalt som et af de mest eftertragtede kvalitetsmærker inden for produktdesign. Vinderne af de årlige priser udvælges af et panel på 50 internationale eksperter, som tester, evaluerer og diskuterer hvert bidrag. Vurderingskriterierne revurderes og justeres hvert år for at afspejle de seneste tekniske, sociale, økonomiske og miljømæssige krav.

Book en prøvetur