HONDAJET VINDER INNOVATIONSPRIS

Flyvemagasinet Flying Magazine har tildelt HondaJet årets innovationspris. Derudover har Honda leveret flere fly i den lette jetflyklasse end nogen anden producent i første halvdel af året i år.

22. september 2017

Blandt seks nominerende fly løb HondaJet af med sejren da det amerikanske magasin Flying Magazine udvalgte årets flyinnovation.  Det skete d. 24. juli i samarbejde med flyudstillingen Airventure i Oshkosh, Wisconsin i USA. Det er første gang magasinet uddeler denne prestigefulde udmærkelse.

HondaJet vandt udmærkelsen takket være sin lange række af geniale designfunktioner. En af de mest bemærkelsesværdige designfunktioner som blev fremhævet er, at motorerne er placeret ovenpå vingerne, som gør at motorstøjen bliver betydeligt lavere end hos traditionelle fly. Det resulterer i en væsentligt mere komfortabel flyvetur.

Honda Aircraft meddeler også, at firmaet har leveret 24 HondaJet i første halvår af 2017 til kunder i Europa og Nordamerika. Det er mere end hvad nogen anden producent af lettere jetfly har klaret i samme periode. Mere end 100 fly er blevet solgt og indtil videre er 52 Honda Jetfly i drift i USA, Mexico, og Europa. Op imod 55 fly regner man med at kunne bygge i 2017/2018.