Hondas bæredygtige konceptbil udstilles på designugen i Milano

15. april 2024

Honda skabte overskrifter på Vanity Fair Italias arrangement "Garden of Ideas" ved designugen i Milano den 16. til 21. april. Honda fremviser Sustaina-C, som er en skøn lille konceptelbil, der suppleres af el-scooteren Pocket. Produktionsscooteren 24YM SH125i Vetro fremvises også.

Genanvendte materialer
Honda-modellerne, der fremvises på Museo Diocesano, er en hyldest til design, innovation og bæredygtighed og viser de æstetiske muligheder for at genanvende materialer. Samtidig bidrager de til at reducere kulstofemissioner ved at indføre mere innovative genanvendte dele i produktionsprocessen. Det farverige karosseri er fremstillet ved at genanvende akrylharpiksmateriale, der kommer fra tidligere anvendelse. Målet med udviklingen af Sustaina-C er at frigøre sig fra anvendelsen af udtømmelige ressourcer.

Ved aktivt at udforske måder til at reducere ressourceudvinding og opnå mere energieffektiv genanvendelse med lav kuldioxidudledning sigter Honda mod at fremskynde overgangen fra en traditionel forretningsmodel med masseforbrug til en cirkulær forretningsmodel. Dette er et eksempel på strategien "Triple Action to Zero", der sigter mod at opnå en reduktion på 46 % i kuldioxidudledning fra virksomhedens aktiviteter inden 2030. Det endelige mål er kuldioxidneutralitet i 2050.