Hondas funktioner hjælper førere med at være sikre på vejen

23. september 2023

Hondas funktioner hjælper førere med at være sikre på vejen

Træthed er en stor risiko for trafikken på lange bilture. Det fremgår af en artikel fra Riksförbundet M Sverige (tidligere Motormännen). Hvis du kører en Honda, får du hjælp af flere sikkerhedssystemer til at holde dig sikkert på vejen.

Debatartiklen fra Riksförbundet M Sverige blev offentliggjort i slutningen af august. Den påpeger, at træthed er en medvirkende faktor i én ud af fem trafikulykker. Honda har længe satset stort på at øge sikkerheden i sine biler. Sikkerhedspakken Honda SENSING indeholder flere funktioner, der hjælper dig med at holde din bane. Der er en funktion, der hjælper dig med at blive i midten af ​​banen. Der er et advarselssystem ved vognbaneskift og en afkørselsadvarsel, der registrerer, hvis bilen begynder at bevæge sig mod kanten af vejen. Den intelligente hastighedsbegrænser sikrer, at bilens maksimale hastighed forbliver på det niveau, der er angivet af de nyeste vejskilte, og som identificeres af systemet. Den adaptive fartpilot hjælper dig med at holde sikker afstand til bilen foran. En anden funktion kaldes kollisionsbegrænsende bremsesystem og stopper dig fra en forestående kollision.

I den seneste version, kaldet Honda SENSING 360 som er tilgængelig på den nye CR-V plug-in, får du også funktionerne Blind Spot Warning (BSI) inkl. Cross Traffic Monitor, Front Cross Traffic Warning, Active Lane Change Assist og Lane Change Collision Mitigation for ekstra sikkerhed.

Læs mere