Nu er den her: Hondas helt elektriske bil

Den ligner ikke nogen anden elbil på markedet. Har du lyst til at prøvekøre den helt nye, smarte, sjove og sikre Honda e? Det tænkte vi nok ...

10. juni 2020

I weekenden ankom den hos vores danske forhandlere, omend i et begrænset antal eksemplarer på grund af coronapandemien. Honda e er fremtidens bybil, som allerede kan købes nu. Bilen, som for nylig fik designprisen Red Dot Award, har masser af avancerede og smarte funktioner og et retro-inspireret design, der minder om den allerførste generation af Honda Civic fra 1972.

I byer er der støj og for lidt plads. I Honda e det omvendt. Du får en rummelig, velisoleret kabine med et lyst og luftigt interiør, behagelige sæder og lounge-stemning. Interiøret er som en forlængelse af din dagligstue med behagelige stofbeklædte sæder, paneler med træudseende og store skærme, hvor du som medpassager kan spille spil eller se film.

Honda e fås i to versioner, Honda e og Honda e Advance. Priser fra 277.100 kr. Den kan også privatleases for 3.995 kr. om måneden (Honda e Advance). I denne coronatid opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur på honda.dk. Så slipper du for at stå i kø og kan på en sikker måde prøvekøre Honda e hos din nærmeste forhandler.