Hondas vej mod CO2-neutralitet

7. juni 2022

Hondas vej mod CO2-neutralitet

Honda stræber efter at eliminere kuldioxidemissioner fra alle produkter, fra plæneklippere til fly. Honda mener, at der er behov for en multidimensionel tilgang til dette, ikke kun for at udskifte motorer med batterier.

Som du sikkert ved, er Honda verdens største producent af motorer. Honda fremstiller omkring 30 millioner produkter om året, og det dækker alt fra motorcykler, biler, plæneklippere, sneslynger, påhængsmotorer til fly.

Honda stræber efter at opnå CO2-neutralitet for alle produkter og virksomhedsaktiviteter, som Honda er involveret i inden år 2050. For at eliminere kuldioxidemissioner fra en række produkter er der behov for en mangefacetteret og multidimensionel tilgang. Honda vil tilbyde en række forskellige løsninger til alle sine mobilitetsprodukter afhængigt af, hvordan kunderne bruger produkterne i forskellige lande og regioner. Dette omfatter brug af udskiftelige batterier og brint samt elektrificering af biler.

Honda stræber også efter at tilbyde større værdi, ikke kun med hvert af produkterne, men også når forskellige Honda-produkter er knyttet sammen. Hondas elektrificerede produkter er placeret som "terminaler" og forbundet til en ny platform hertil. Her skal energi og information lagret i hvert produkt være forbundet med dets brugere og samfundet. Den forbundne platform, der forbinder alle disse enheder, vil forbedre bekvemmeligheden og effektiviteten for fællesskabet som helhed.

Hondas elektriske vision