Køb en brugt Honda med garanti

12. juni 2024

Køb en brugt Honda med garanti

Nu kan du købe en brugt Honda med garanti takket være Honda Approved-programmet.

Honda Approved. Sådan hedder Hondas tilbud til dem, der er interesseret i at købe en brugt Honda.

Honda er kendt for sin høje kvalitet og ligger konstant i toppen, når det gælder pålidelighed i den årlige bilforbrugerundersøgelse AutoIndex. Honda Approved er ideel for dem, der ønsker at føle sig trygge ved at købe en brugt Honda.

125 punkter på tjeklisten
En brugt bil, godkendt i Honda Approved-programmet, har gennemgået en meget grundig teknisk kontrol. Tjeklisten indeholder hele 125 punkter, der er efterset af Hondas tekniske personale. Eventuelle konstaterede fejl vil blive rettet, før køretøjet modtager Honda Approved-kvalitetsstemplet.

12 måneders garanti
Honda er så sikker på den høje kvalitet, at alle Honda Approved-biler har en 12-måneders garanti med ubegrænset kilometer (gælder ikke for erhvervskørsel).

Der er også inkluderet 12 måneders vejassistance – hvis der sker noget, kan du være sikker på hurtig og nem hjælp fra Hondas vejassistance.

Bilerne, der er godkendt i Honda Approved-programmet, er brugte og kan være op til otte år gamle.

På Honda.dk kan du finde Honda Approved under overskriften Brugte biler. Her forklarer Honda, hvad det betyder at købe en brugt Honda, og der er også en digital søgeassistent, der nemt kan hjælpe dig med at finde en brugt bil, der passer til dine behov.

Jeg vil gerne købe brugt