Kom til Sportscar Event med Honda

Sportscar Event er et velgørenhedsarrangement som hovedsageligt er til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål. Eventet løber af stablen d. 15. september 2018 i Odense Lufthavn.

3. september 2018

Spotscar Event er en årligt tilbagevendede begivenhed hvor der er mulighed for at tilkøbe sig ture som passager i flere at de fyrige superbiler, bl.a. Honda NSX eller Type R. Alle de ca. 60 kørere stiller op med deres sportsvogne uden beregning, og alt hvad der køres ind denne dag går primært til børnecancerfonden og andre gode formål.

Der laves endvidere en dag for de kræftramte børn og deres familier i forbindelse med eventet. Her kan de komme ud og køre i de hurtige biler således de kan få et afbræk fra den hårde hverdag!  

Sportscar Eventet blev grundlagt af tandlæge Bo Jørgensen fra Silkeborg som med hjælp fra sit netværk fik Sportscar Eventet startet op. Det var tilbage i år 2000, og siden er det gået støt fremad, og lykkeligvis er donationerne kun blevet større.

I forbindelse med Sports Car Eventet udlodder vi 5 ture i vores vilde racer, og giver 5 heldige vindere mulighed for, at opleve adrenalinsuset fra brølet af vores Honda NSX i Odense lufthavn.

Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Facebook under Honda Danmark og skrive hvorfor DU skal vinde turen i kommentarfeltet på opslaget der.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarer mandag d.10 september 2018

Vinderen vil blive kontaktet direkte.  

Konkurrencebetingelser:
Eventet er åbent for alle og det foregår til Sportscar Event i Odense, lørdag den 15. september fra kl. 09-16.

Entréen er gratis. Kom og støt den gode sag!

 

Mere information kan findes her