Køreglæden lever videre hos Honda

Hondas forskning og udvikling fokuserer på at udvikle produkter, der skaber glæde hos så mange mennesker som muligt.

16. marts 2021
Honda e

Seks nye elektrificerede køretøjer er planlagt til at blive udviklet og solgt på det europæiske marked. Indtil videre findes Honda e, som er 100 procent eldrevet til effektiv bykørsel med nulemission. Derudover har vi vores hybridserie, som i øjeblikket består af SUV-modellen CR-V Hybrid, den kompakte Jazz-model samt Jazz Crosstar. I år lanceres desuden den nye mindre SUV: Honda HR-V Hybrid.

I mange år har Honda fokuseret på at blive en CO2-neutral virksomhed. I den forbindelse skabte Honda i april sidste år et nyt center kaldet Innovative Research Excellence, Power Unit & Energy. Her samler Honda virksomhedens ressourcer med hensyn til energistyring og brændstofteknologi. Vidste du forresten, at Honda har mere end 40 forsknings- og udviklingscentre i verden?

Det er naturligvis yderst vigtigt at udskifte brændstofteknologi og gå over til elektrificerede køretøjer for at reducere CO2-emissionerne og skabe en mere bæredygtig måde at transportere os på. Men det må aldrig fjerne køreglæden. Hos Honda vil vi fortsætte med at skabe innovative biler, hvor køreoplevelsen er i centrum – biler, som du elsker at køre i. Det vil aldrig ændre sig.